reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

cześć Mamuśki
my nadal dwa w jednym i poza sr.czką od trzech dni zero objawów, nawet "naturalne metody przyspieszania porodu" nic nie dają :mad:
gratulacje dla Margolis, Kamci i Thei

reklama
Aniu,mialam Ci dzis pisac smska,bo dawno Cie na BB nie bylo i myslalam,ze juz sie rozdwoilas,ale widzialam,ze opis na gg jest "na czasie",wiec domyslilam sie,ze jeszcze jestes wsrod tych podwojnych. ;)

Agutku, no jak widać, nadal w dwupaku.
Mało jestem ostatnio na kompie, w domu nie mam neta, do rodziców nie chce mi się latać, a korzystam najczęściej u brata w pracy.
Jak się rozdwoję (kiedy?????????) na pewno dam znać :)

edi pisze:
Dzis pierwszy raz sami z mężem kąpaliśmy Wojteczka,ależ był raban ;D chyba wcześniej będę musiała go podkarmiac żeby tak nie krzyczał ;)

no ja tak robię.. przetestowałam to wczesniejna Ance.. daję mu jeść z jednej piersi..jak jeszcze nie jest najedzony w pełni ( ja to nazywam "robieniem chomika" bo taką śmieszną minę robi wtedy) to go kąpiemy..a po kąpaniu daję mu troszkę jeść ( jeszcze w ręczniku i pieluszce samej) - a jak się uspokoi to ubieram - i znów dokarmiam aż zasypia - dużo ciszej wychodzi :D

z tym, że Ankę zawsze kąpaliśmy koło 19tej a ten akurat wtedy ma porę najdłuższej drzemki .. od 17tej śpi do 21szej.. i koło 21szej go kąpiemy.. ale będę próbowac go przestawiac na tryb życia Anki.. będzie mi łątwiej, jak im się drzemki i pory kąpania zrównają..

Anna25 ja też się zastanawiałam czy już urodziłaś czy nie..

a to chyba pierwszy poranek od jakiegoś czasu bez informacji że któraś urodziła..

a wogóle Agutko .. może powinnaś się zgłosić na moderatora do wrześniówek :D wszystkie i tak do ciebie z każdą nowinką latają :D co Wy na to??

Agamamaani,o kurde,ale teraz mnie milo podsumowalas. :D Nie spodziewalam sie czegos takiego. :) Nie wiem,co reszta Mamusiek na to,bo jak nie chca,to ja nie bede przeciez na sile szla. :)
Dziekuje! :-* <wstydnisia>

Hej dziewczyny :)

Na Śląsku pogoda ładna, słoneczko świeci i jest przyjemnie.
U mnie nocka spokojna, chociaż codziennie kładąc się do łóżka mam nadzieję ze tej nocy odejdą mi wody ::)
I co to dzisiaj robić???? to mnie właśnie najbardziej wnerwia!! nudzi mi się jak cholera :p

Aniu ty dawaj znać co jest z Tobą, bo ja też myślałam ze jesteś juz po ;)
Z tym karmieniem przed kąpielą dziecka to ja też słyszałam, zeby karmić ok 10 min przed (nie wczesniej bo maleństwu moze sie ulewac itd) bo potem dzidzia jest spokojniejsza ;)

Agutka na moderatora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:
tylko czemu tak późno ;)

reklama
Mychus,łokej,to jak bedzie wiecej takich glosow na "tak",to do niej napisze. :)

A tymczasem ide sie powoli szykowac do kosmetyczki. ;) Trzeba jakos wygladac w czasie porodu,zeby sie mnie Corcia nie przestraszyla,jak wyjdzie z brzuszka. ;D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry