reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

cześć Mamuśki
my nadal dwa w jednym i poza sr.czką od trzech dni zero objawów, nawet "naturalne metody przyspieszania porodu" nic nie dają :mad:
gratulacje dla Margolis, Kamci i Thei

reklama
Aniu,mialam Ci dzis pisac smska,bo dawno Cie na BB nie bylo i myslalam,ze juz sie rozdwoilas,ale widzialam,ze opis na gg jest "na czasie",wiec domyslilam sie,ze jeszcze jestes wsrod tych podwojnych. ;)

Agutku, no jak widać, nadal w dwupaku.
Mało jestem ostatnio na kompie, w domu nie mam neta, do rodziców nie chce mi się latać, a korzystam najczęściej u brata w pracy.
Jak się rozdwoję (kiedy?????????) na pewno dam znać :)

edi pisze:
Dzis pierwszy raz sami z mężem kąpaliśmy Wojteczka,ależ był raban ;D chyba wcześniej będę musiała go podkarmiac żeby tak nie krzyczał ;)

no ja tak robię.. przetestowałam to wczesniejna Ance.. daję mu jeść z jednej piersi..jak jeszcze nie jest najedzony w pełni ( ja to nazywam "robieniem chomika" bo taką śmieszną minę robi wtedy) to go kąpiemy..a po kąpaniu daję mu troszkę jeść ( jeszcze w ręczniku i pieluszce samej) - a jak się uspokoi to ubieram - i znów dokarmiam aż zasypia - dużo ciszej wychodzi :D

z tym, że Ankę zawsze kąpaliśmy koło 19tej a ten akurat wtedy ma porę najdłuższej drzemki .. od 17tej śpi do 21szej.. i koło 21szej go kąpiemy.. ale będę próbowac go przestawiac na tryb życia Anki.. będzie mi łątwiej, jak im się drzemki i pory kąpania zrównają..

Anna25 ja też się zastanawiałam czy już urodziłaś czy nie..

a to chyba pierwszy poranek od jakiegoś czasu bez informacji że któraś urodziła..

a wogóle Agutko .. może powinnaś się zgłosić na moderatora do wrześniówek :D wszystkie i tak do ciebie z każdą nowinką latają :D co Wy na to??

Agamamaani,o kurde,ale teraz mnie milo podsumowalas. :D Nie spodziewalam sie czegos takiego. :) Nie wiem,co reszta Mamusiek na to,bo jak nie chca,to ja nie bede przeciez na sile szla. :)
Dziekuje! :-* <wstydnisia>

Hej dziewczyny :)

Na Śląsku pogoda ładna, słoneczko świeci i jest przyjemnie.
U mnie nocka spokojna, chociaż codziennie kładąc się do łóżka mam nadzieję ze tej nocy odejdą mi wody ::)
I co to dzisiaj robić???? to mnie właśnie najbardziej wnerwia!! nudzi mi się jak cholera :p

Aniu ty dawaj znać co jest z Tobą, bo ja też myślałam ze jesteś juz po ;)
Z tym karmieniem przed kąpielą dziecka to ja też słyszałam, zeby karmić ok 10 min przed (nie wczesniej bo maleństwu moze sie ulewac itd) bo potem dzidzia jest spokojniejsza ;)

Agutka na moderatora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:
tylko czemu tak późno ;)

reklama
Mychus,łokej,to jak bedzie wiecej takich glosow na "tak",to do niej napisze. :)

A tymczasem ide sie powoli szykowac do kosmetyczki. ;) Trzeba jakos wygladac w czasie porodu,zeby sie mnie Corcia nie przestraszyla,jak wyjdzie z brzuszka. ;D

Do góry