reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Hej!
Thea GRATULACJE !

U mnie bez zmian nadal 2w1. Wczoraj byłam u gin powiedziała, że 2 palce wchodzą i zrobiła mi masaż szyjki, żeby przyśpieszyć i takich dostałam skurczy wieczorem, że myślałąm, że to juz ale w nocy przeszły... dziś ok 18 znów jadę na KTG, nie wiem jak Wy ale ja juz jestem powoli zmęczona i łapię jakieś doły. POgoda obrzydliwa.
Ide chyba spać.

reklama
AGUTKO zgodnie z rozkazem fotki wkejone :-*

Oki dam znac jak tylko wróce ale nie powiem Mycha mam pietra przed ta wizyta i tak do konca to nie wiem czemu :)

Mju czekaj na mnie bo mamy te same terminy :)

MJU jak wygląda ten masaż szyjki może sobie zrobię ::) dzisiaj w kazdym razie powiedziałam mężowi że codziennie sex, bo trzeba masować szyjke ;) ;D on na to że wywołamy poród i co wtedy??? :o a ja mu na to przecież o to mi chodzi :laugh:

Mycha włożyła mi cholernie głęboko palce i bolało jak sto jatamanów, ale trwało chwilke tylko... ale nie wiem jak to zrobic samodzielnie... może lepiej zostańcie przy "domowych" metodach z naturalną oksytocyną w roli głównej ;D Mój mąż sie nie chce dac namówić bo się boi ! :)

Mycha a zdecydowałąś sie na ZZO?

Co do masażu to jak umiesz znaleść szyjke to po prostu ruchani lekko okreżnymi, tak aby cos sie działo :)

Matko ja chyba sama bym sie bała zrobic taki masaż.

Dobra Mamuski ja spadam sie szykowac do gina Buziaczki :-*

Thea - ogromne gratulacje. Czekamy na zdjęcia :)

Agutko - napewno dam znać jak będzie po :)

Nadzia - czekamy na wieści po wizycie u gina :)

Mycha - mój maż też się boi :) ale wiesz ja sama chyba też boję się tak wywolać akcję porodową :)

dobry dzionek mamusie :) ja dalej 2w1 od wczoraj po wizycie pana listonosza :p <list przyniosl bez alluzji> podbrzusze mnie tak boli jak nigdy; klują mnie oba jajniki na przemian juz mam dosc; a macica skurcze cwiczy; ogolnie juz tez doła lapie wkurza mnie wszystko a sytuacja dobija; no nic dopiero 2 dni po terminie :D trzymajcie sie mamuski ja ide lezec dalej;

reklama
THEA GRATULACJE !!!

agutko w takim razie moje GG to 5309421, a numer komórki 505876978 (oczywiscie jesli jestes zainteresowana ;D  ), zebysmy tylko nie lezaly na porodowce w tym samym czasie  :D

nadzia jak wrocisz to daj znac co i jak, ale pewnie wszystko w porzadeczku i Malenstwo powoli pchac sie na swiat  ;)

A ja sie wlasnie zapycham pysznymmmmmmi sliweczkami, ktore kupil mi tesc. Cala ciaze mnie tak rozpieszcza, bo twierdzi ze musi dbac o swoja wnusie juz teraz :laugh: a mnie jest z tym dobrze-nie narzekam  ;D

Do góry