reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Marrtruda ja jak szłam do szpitala z Krzysiem - w poniedziałek -(a było już po terminie i miałam mieć poród wywoływany) to powiedziałam sobie, że na sobote i niedzielę muszę być już w domu a w środę to najpóźniej muszę urodzić.
I tak się stało: urodziłam w środę rano a w sobotę wróciłam do domku.
Tak że najważniejsze jest nasze nastawienie.
Teraz sobie mówię, że urodzę wcześniej niż w terminie i że do szpitala pojadę z bólami a nie na poleżenie i nie checmy żadnych zółtaczek ani nic innego. I tak ma być!!!! ;)

reklama
Mju to tak jak ja z tymi cyklami i na ostatnim usg mi powiedział ze na 17 termin czyli o tydzien dłuzej. Wiec tez na tego 10 sie nie nastawiam :)

Marrtruda Trzymamy i czekamy na wiesci wszystko bedzie cacy.

Dziewczyny na pewno bedzie dobrze. Bez zadnych zółtaczek i innych tego typu. I tak ma byc jak pisze Megi !!!

Agamani - trzymamy za ciebie kciuki

Dziewczyny czy was też boli między nogami. dzisiaj dużo chodziłam i bolało mnie między nogami. Wcześniej mnie bolało ino w nocy jak wstawałam do wc a dzisiaj w chodzeniu prawie caly czas (ten ból jest taki słaby) niewiem czy to szyjka???Wizytę dopiero mam 08.09.

A ja wlasnie wrocilam ze szkoly rodzenia,przyjemniusio bylo - tematem byla laktacja glownie. :) Poza tym to nie mam ani grama dobrego humoru w sobie. :( Po pierwsze doczekac sie porodu nie moge juz tak strasznie,ze,chyba,niedlugo popadne przez to w jakas depresje. :( A po drugie,to strasznie mnie zasmucilo,to,co mi dzis rano napisala Royanna,eh... :( I caly dzionek mi to spokoju nie daje... Dobrze,ze juz jest lepiej... Ide sie teraz wykapac i spac,bo na nic innego najmniejszej ochoty nie mam... Dol,dol,dol i jeszcze raz dol. :( :( :(

Marrtrudko,powodzonka jutro! TrzymaMY przeogromnie kciuki i czekamy na wiesci od Ciebie! :-*

Marrtrudko trzymaj sie jutro!! ;)

Mam nadzieję ze jutro Agamamaani napisze, że już po wszystkim! ::) :)

Ja dopiero skończyłam patrzeć na jeden z najpiękniejszych filmów jakich znam " Kolor Purpury". Oczywiście się poryczałam. Brzuch mnie pobolewał ale nic więcej. Idę jeszcze pod prysznic i do wyrka! :)

Do jutra :)

mycha12 pisze:
Mam nadzieję ze jutro Agamamaani napisze, że już po wszystkim! ::) :)

No i napisala. :D Smsek z godziny 23.36:

"Franio juz na swiecie od 22:50 po naglym cc reszte napisze jutro buziaki"

No i przed chwilka dopisala. :D :

"Wczoraj zostawili mnie na oddziale po badaniach wyszlo ze wod plodowych prawie nie ma i jest zagrozenie rozejscia sie starej blizny po cc wiec pojawil sie Franio. Ma 55cm 3580g i jest sliczny. Na razie wszystko mnie boli ale da sie zyc. Buziaki dla mamusiek"

Agamamaani,ogromniaste gratulacje! :D I widzisz? Wszystko cacy sie skonczylo! ;D :-*

Poza tym u Agi_Mazury i u Margoliski bez zmian. Nadal 3 w 1. ;)

Anusienka,napisalam smska do Margoliski,ktora Ci bardzo dziekuje za pozdrowionka i kciuki. :)

Mam nadzieje,ze u
Royanny juz wszystko o wiele lepiej... :(

reklama
o cholerka same chlopaki sie nam rodzą :D ja dalej 2w1 jaka ja szczesliwa gdy wchodze na stronke i widze ze kolejna mamusia urodzila i wszystko jest w porzadku :D:D:D a za oknem dalej pada wrrr

Do góry