reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hehehe,ja wlasnie czekam na jakies informacje,czy dzis mozna sie w ZG gdzies dobrze pobawic,bo tak mnie nosi,ze chyba cos zaraz tu napsoce. ;D
Co do pachwin,to ja tez mam co jakis czas skurcze w nich ulala... :
Co do pachwin,to ja tez mam co jakis czas skurcze w nich ulala... :
Dziewczyny depresja przedporodowa przyjechała łącznie z teściowa(tzn. tą pania).
Bierze mnie kur..., zaczyna mnie nosić itp. zaraz wybuchnę albo wyniosę się z własnego domu.
Zaczęły się rządy!!!!!!!!!!!!
Ratujcie , juz nawet moge rodzić oby jak najdalej....tylko zeby wyjechała.
Agutka kupiłam superowe podkładki kubusiowemozna je obrawic w antyrame i super obrazek. 8)
Oby minęły juz te dni..odliczanie zaczynam do wyjazdu 5dni
muszę zrobic plan ewakuacji na najblizsze dni
Bierze mnie kur..., zaczyna mnie nosić itp. zaraz wybuchnę albo wyniosę się z własnego domu.
Zaczęły się rządy!!!!!!!!!!!!
Ratujcie , juz nawet moge rodzić oby jak najdalej....tylko zeby wyjechała.
Agutka kupiłam superowe podkładki kubusiowemozna je obrawic w antyrame i super obrazek. 8)
Oby minęły juz te dni..odliczanie zaczynam do wyjazdu 5dni
muszę zrobic plan ewakuacji na najblizsze dni
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cud,jakie podkladki? Takie na stol pod talerze? Bo nie skumalam.
agutkaZG pisze:Cud,jakie podkladki? Takie na stol pod talerze? Bo nie skumalam.
Agutka własnie takie ale z czegos fajnegonie wiem ale wygladaja super..
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cud,acha kurde,ale i tak nie kumam. Masz jak zrobic zdjatka tego? Albo jakos bardziej opisac?
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Ja z tym ZUSem nie wytrzymam. Dostałam dzisiaj polecony że 30.08 mam sie zgłosić na badanie lekarskie wraz z wszystkimi dokumentami ten ZUS to jest chyba najbardziej popieprzona instytucja w tym kraju :
Zadzwoniłam wiec do tego ZUS i mówię że ja sie nigdzie zgłaszać nie będę, jestem w 9 msc a za parę dni mam mieć cięcie i nie mam zamiaru nigdzie jeździć. Babka kazała mi zadzwonić tego 30.08 do Pani Doktor która rzekomo te badania wykonuje i to zgłosić. Pyta mnie jeszcze czy ktoś z rodziny nie mógłby tej dokumentacji dowieźć no ludzie gadam z debilką - pomyślałam, więc pytam czy ona mnie słucha? jaką dokumentację skoro jestem w 9 msc ciązy? : powiedzialam ze zadzwonie tego 30.08 i tyle :
Zadzwoniłam jeszcze do pewności do mojego gina. Powiedział że nigdzie nie mam jeździć tylko zadzwonić tego 30.08. i powiedzieć ze za parę dni mam mieć elektywne CC i tyle.
Czy któraś z Was EDI, Adasia, Baśka bo wy jesteście ze Śląska i też należycie pod ZUS Chorzów dostała takie wezwanie?
Zadzwoniłam wiec do tego ZUS i mówię że ja sie nigdzie zgłaszać nie będę, jestem w 9 msc a za parę dni mam mieć cięcie i nie mam zamiaru nigdzie jeździć. Babka kazała mi zadzwonić tego 30.08 do Pani Doktor która rzekomo te badania wykonuje i to zgłosić. Pyta mnie jeszcze czy ktoś z rodziny nie mógłby tej dokumentacji dowieźć no ludzie gadam z debilką - pomyślałam, więc pytam czy ona mnie słucha? jaką dokumentację skoro jestem w 9 msc ciązy? : powiedzialam ze zadzwonie tego 30.08 i tyle :
Zadzwoniłam jeszcze do pewności do mojego gina. Powiedział że nigdzie nie mam jeździć tylko zadzwonić tego 30.08. i powiedzieć ze za parę dni mam mieć elektywne CC i tyle.
Czy któraś z Was EDI, Adasia, Baśka bo wy jesteście ze Śląska i też należycie pod ZUS Chorzów dostała takie wezwanie?
reklama
Podziel się: