reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Adasiu ja to ci zazdroszczę ::) ja mam taką chęć sie pobawić, Jeju tak bym wyskoczyła na jakiś parkiet i powywijała pupą ;D a teraz jeszcze tak fajnie w radiu grają ::) :laugh:

Mnie prócz skurczy w brzuszku przechodza na bóle pachwin.Pewnie rozciagają mi się mięśnie żeby mała mogła potem wyjśc.Nie mogę nawet za długo pospacerowac bo tak zaczyna szalec że muszę odrazu siadac.

Hehehe,ja wlasnie czekam na jakies informacje,czy dzis mozna sie w ZG gdzies dobrze pobawic,bo tak mnie nosi,ze chyba cos zaraz tu napsoce. ;D

Co do pachwin,to ja tez mam co jakis czas skurcze w nich ulala... ::)

Dziewczyny depresja przedporodowa przyjechała :) łącznie z teściowa(tzn. tą pania).
Bierze mnie kur..., zaczyna mnie nosić itp. zaraz wybuchnę albo wyniosę się z własnego domu.
Zaczęły się rządy!!!!!!!!!!!!
Ratujcie , juz nawet moge rodzić oby jak najdalej....tylko zeby wyjechała:).
Agutka kupiłam superowe podkładki kubusiowe:)mozna je obrawic w antyrame i super obrazek. 8)
Oby minęły juz te dni..odliczanie zaczynam do wyjazdu 5dni:)
muszę zrobic plan ewakuacji na najblizsze dni:) :mad:

Ja z tym ZUSem nie wytrzymam. Dostałam dzisiaj polecony że 30.08 mam sie zgłosić na badanie lekarskie wraz z wszystkimi dokumentami :p ten ZUS to jest chyba najbardziej popieprzona instytucja w tym kraju ::)
Zadzwoniłam wiec do tego ZUS i mówię że ja sie nigdzie zgłaszać nie będę, jestem w 9 msc a za parę dni mam mieć cięcie i nie mam zamiaru nigdzie jeździć. Babka kazała mi zadzwonić tego 30.08 do Pani Doktor która rzekomo te badania wykonuje i to zgłosić. Pyta mnie jeszcze czy ktoś z rodziny nie mógłby tej dokumentacji dowieźć :p no ludzie gadam z debilką - pomyślałam, więc pytam czy ona mnie słucha? jaką dokumentację skoro jestem w 9 msc ciązy? :p ::) powiedzialam ze zadzwonie tego 30.08 i tyle ::) :p

Zadzwoniłam jeszcze do pewności do mojego gina. Powiedział że nigdzie nie mam jeździć tylko zadzwonić tego 30.08. i powiedzieć ze za parę dni mam mieć elektywne CC i tyle. :)

Czy któraś z Was EDI, Adasia, Baśka bo wy jesteście ze Śląska i też należycie pod ZUS Chorzów dostała takie wezwanie?

reklama
Boże jak dobrze, że mi płaci pracodawca i nie mam nic do czynienia z ZUS-em!!!!!Tą instytucję trzeba omijać szerokim łukiem! ;)

Do góry