reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Edi, super,ja też bym już chciała przytulić Maluszka,chociaż na chwilkę...
i mam już czasem dość zmian nastrojów,chodzenia co chwila do kibelka,zwłaszcza w nocy i bólu co chwila gdzie indziej

reklama
Dziewczynkiiiiiiiiiiiii!!! :D :D :D

ZOSTALYSMY CIOCIAMI!!! ;D

Dzis o godzinie 2:54 dostalam smska od Mamaosi:

"Aga trzymajcie kciuki jade na porodowke! Bardzo sie boje!"

Wiec zyczylam Jej powodzonka i prosilam,zeby dawala znac,co i jak. :D Nie powiem,ale strasznie mnie ten sms w nocy zaskoczyl. :D No i nastepny byl juz o 6:42:

"Mam synka,jest zdrowy! Mialam ciecie w ogolnym znieczuleniu. Szymek lezy w inkubatorze jeszcze go nie widzialam. A brzuch boli bardzo. JESTEM SZCZESLIWA"

Mamaosiu,ja rowniez! :D Wiesz o tym! :D Szybkiego powrotu do lepszego samopoczucia! Wracaj do Nas szybciutko! :D No i ucmokaj Szymka! :D JESZCZE RAZ OGROMNE GRATULACJE!!!

O rany, ale gapa ze mnie!

Mamaoska - GRATULACJE!

Ale dziewczyny wykrakały, że się tak trzymamy, że żadna jeszcze nie urodziła. No i proszę!

o kurde nie jestem pierwsza :D:D:D ja piernicze o 3 na porodowke o 6 synek byl szybko jej poszlo; teraz pozostaje nam czekac jak to bylo minuta po minucie :D zakladajcie nowy wątek nie ma na co czekac jak jedna sie rozsypala to lawina pojdzie :D a krakalam ja ze dochodzimy :p:p:p ja jesio 13 dniiiiiii

Ale fajnie!!
Aż dostałam gęsiej skórki jak czytałam mail Agutki :)

Mamaoska GRATULACJE

Jeny dziewczyny zaczęło się :)))

reklama
No to się zaczęło!!!! Pierwsze dzieciątko wrześniowe już mamy!!!!! ;D ;D ;D ;D

Mamaoska GRATULACJE!!!!!!

Kurcze ale tak spojrzałam na listę, ona miała termin dopiero na 17 września! :o

Do góry