reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Hej Mamusie! :) I my tez juz na nozkach. :) Dzis mamy w planach kupno koszulki nocnej jakiejs rozpinanej,co by bylo,jak Zuzanke karmic. ;) No,a poza tym to nie wiem. :p Dzisiejsza nocka w miare spokojna,ale jak sie o 4 obudzilam,bo mnie po sosie czosnkowym suszylo,to pozniej zasnac nie moglam,gdyz zaczela mnie nawalac zgaga. :mad: No,ale po jakims czasie usnelam,ufff. ;)

Mychus,czekam z niecierpliwoscia na relacje po wizycie! :D

Nadziulku,uwazajcie tam na siebie i bawcie sie dobrze! No i odpoczywajcie,jak najwiecej,bo to Wam sie nalezy! :D No i przede wszystkim - super humorkow Wam zyczymy! :) Buziaczki Kochane! :-* :-* :-* :-*

reklama
Hej ;D
Ja miałam tylko kłopoty z zaśnięciem bo Wojtek szalał,i wyciskał mi stopę w jednym miejscu tak,że baaaardzo bolało,ale potem jakoś nawet dobrze spałam ;) straszna wiercipięta z tego mojago malucha bo co dzień ma w innym miejscu stópki ::) ja dziś nie robie nic nawet obiadu,bo mąż jedzie do mamusi ;D zawieźć jej nasze starą wersaleczkę,a ja bedę bąki zbijać ;D

Nadziu
wypoczywaj i uważaj na Was ;)

Mychuś
czekamy na wieści od lekarza :) ja wizytę mam dopiero za tydzień :(

Dobra ostatni post przed podróżą bo musze jeszcze walizeczke domknac :)
Dziekuje Mamuski bede uwazac na Juleczke i na siebie :)
Dobrze ze ta babeczka do której jedziemy ma internet wiec pewnie zajrze :)
Kurcze jestem ciekawa czy wytrzymam 4h w pociagu.
Mychus własnie czekamy na wiesci :)
Wiec na razie zegnamy sie z Wami papapapa
Buziaczki :-*

Dziendoberek Kochane :laugh:

Za oknem zrobilo sie jakos smutno-pochmurno i deszczowo-zupelnie jak jesienia :(

Ciesze sie jednak, poniewaz udalo mi sie dzisiaj wyspac i tylko 2 razy wstawalam w nocy na siusiu ;D a to calkiem dobry rezultat, bo byawalo i ze wstawalam 4-5 razy ::)

A jutro jesli tylko bede sie dobrze czuc, to jedziemy na jednodniowa wycieczke(niestety jeden minus to fakt, ze z tesciami :mad:) do Lubomierza na festiwal Kargula i Pawlaka, czyli festiwal polskich filmow komediowych ;D To na szczescie od nas niedaleko, okolo 60km, wiec moze dam rade jakos to wszystko przetrwac, a rozrywka sie przyda! Zastanawiam sie tylko, czy w razie czego nie zapakowac do auta spakowanej torby do szpitala...

Tak Wam kobietki zazdraszczam wyjazdów :( mój maluch nie cierpi kiedy wsiadam do auta,od razu wali mnie tak,że ledwie można wytrzymać.Poza tym nawet trasa 60km miusiałaby być podzielona na dwie części bo macica też się jakos na mnie uwzięła ;D

Kuźwa bo musze tak zacząć :p relacjie będą jutro bo pojechałam do gina i okazało się ze odwołał wszystkie wizyty i przełożył na jutro bo mu pogrzeb wypadł ::) no OK rozumiem, każdemu może się zdarzyć ale ja tak czekałam ::) :p no cóż!! jutro idę na 9.00 ;)

Mycha, dobrze że przełożył, a nie tylko odwołał, bo i tacy bywają... :)
Nie denerwuj się kochana i daj jutro znać co tam słychać.

reklama
Do góry