reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Oderwałam się na chwilę od haftowania i wcinam papierówki ;D

Mysiu ważne,że wizyta juz jutro a nie za tydzień ;)

reklama
Edi widzę, że nasze dzieciaczki i macice podobnie reagują na samochody :) Ja po chwili mam brzuch twardy jak skała i malutkie piętki między żebrami...
My jutro idziemy na wesele, na które jakieś dwa miesiące temu kupiłam sobie sukienkę, miesiąc temu gdy okazała się już być zamała kupiłam kolejną, która też już jest za mała... i w końcu idę w porzyczonej :) Za to musze iść w klapkach bo inne buty mi nie wchodzą :) Całe szczęście, że to Panna Młoda skupia wszystkich uwagę :)
Co do porodu to ja rodzę w szpitalu gdzie leczy moja gin i wykupuję położną. Nie mogłam chodzić do szkoły rodzenia (zakaz lekarza) i po prostu będę się tak czuc bezpieczniej.
A, torbę (dwie gwoli ścisłości ;D) już spakowałam! a dziś rano przyglądałam się laktatorowi i przyszedł mój mąż, zaczął oglądać przyłożył do ręki stwierdził, że nie ciągnie, potem jak rasowy chłopiec odkrywca przyłożył do swojego sutka i nagle : wow ciągnie!
Umocniło mnie to w przekonaniu, że jedno dziecko juz w domu mam :)

Megus,ale zes mi smaku narobila! Chyba sobie tez dzis wypije kakao. :D

Mychus,to ja jutro od rana rowniez czekam na relacje. :D

My w ogole wlasnie wrocilysmy ze spacerku po miescie z Rajdkiem Bezmajtkiem. ;D Kupilam sobie koszulke do karmienia,ale nie taka specjalna tylko zwykla z krotkim rekawkiem i rozpinana. :) W niebiesko - biale paseczki. :)
No i dostalysmy smska od
Nadziuli,ze juz dojechala na miejsce i wszystko jest jak narazie ok,tylko w czasie drogi Malutka jej sie straszliwie wiercila,no i kilka razy jej sie brzucholek napial... Ale dala rade. :D
Teraz sie relaksujemy,o! ;D

mju pisze:
Edi My jutro idziemy na wesele, na które jakieś dwa miesiące temu kupiłam sobie sukienkę, miesiąc temu gdy okazała się już być zamała kupiłam kolejną, która też już jest za mała... i w końcu idę w porzyczonej :) Za to musze iść w klapkach bo inne buty mi nie wchodzą :) Całe szczęście, że to Panna Młoda skupia wszystkich uwagę :)

Ja mam wesele 2 września i postanowiłam, że kupię sobie coś w ostatnim tygodniu co by dobre na mnie było, tylko bardzo nie wiem co mam kupić bo na jeden raz to zabardzo nie uśmiecha mi się wywalić kasę.

U mnie jest strasznie duszno i wygląda jakby się na jakąś burzę szykowało.
A mężulek dziś wróci późno w nocy, bo dziś jest na szkoleniu w Gdańsku :(
Martwię się jak musi wracać po nocy z takiej trasy i nie daj Boże jeszcze deszczu, a po za tym to i ruch dziś większy jak to przy piątku :(

ja jutro idę na slub brata a na strój wybrałam spodnie i bluzkę którą uszyła mi mama. Postarams ieprzed wyjściem zrobić zdjecie i pochwalić sie wam :) Od wczoraj mam gosci wiec niestety znów nie mam czasu aby dużo pisać, życze wam choc miłego i spokojnego weekendu :)

no ja byłam dziś na USG - wszystko w porządku, mały się obrócił, szyjka się skróciła do 1,5 cm...
już chcę urodzić.. ciężko mi , opuchliznę mam strasznie na nogach i rękach..

i chcę już Franka wziąc na ręce..

dziewczyny nie wiem jak Wy , ale ja na żaden ślub w najbliższym czasi enie jadę.. siedzenie mnie męczy, stanie mnie męczy.. wogóle jestem strasznie zmęczona cały czas..
chcę malucha już na rączkach mieć..

i sorki, że rzadko się odzywam ostanio, ale naprawdę ciężko mi się zmobbilizować coby kompa włączyć..

Ja też wróciłam od gina. Maly jest odwrócony główką w dół i waży 2600g. Mogę już urodzić około 17 września. Następną wizytę mam za miesiac. Lekarz polecił mi żebym przejechala się do jego szpitala i porozmawiała sobie z położną co i jak jest w szpitalu.

Kurcze ślub za ślubem, weselicha - to się dziewczyny pobawicie ;) ;D

Agamamaani ty lepiej leż, chociaż jak chcesz już urodzić wcześniej to wręcz przeciwnie powinnaś się dużo ruszać ;)

Ja jadę jutro do gina na 9.00 ale zdam relacje prawdopodobnie dopiero wieczorkiem, bo jedziemy zawieść rodzinkę w góry ;)

Ja przygotowałam dzisiaj już łóżeczko dla małej (skoro mąż je wczoraj poskładał, to nie mogłam się powstrzymać ;D ;D), włożyłam materacyk, prześcieradełko, ubrałam pościel, założyłam ochraniacz, włożyłam kocyk, no i teraz to się dopiero nie mogę doczekać kiedy malutka już będzie wreszcie w nim leżała. ;) ;D

reklama
Renee,zrob zdjatko i sie nam pochwal,co? :D

Ja wlasnie dostalam smska od
Margoliski... "Hej. Dzisiaj maluchy bardzo kopia i boli mnie brzuch. Zobaczymy co z tego bedzie. Trzymaj kciuki bo troche mam stracha. Pa" Bidulka. :( Eh,no kurcze... :(

My sie wlasnie szykujemy do kapieli i uciekamy do lozeczka,bo jestem wymeczona dzisiejszym dzionkiem... :p Dobrej nocki Mamuski! :-*

Do góry