reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Renne dobry wybór z tą Chmielewską,przeczytałam już prawie wszystkie.U mnie od rana pochmurno chłodno,ale mnie jest ciągle duszno.Agutka przy Radku zawsze ci się humorek poprawia. ;)

I już po prasowanku :)
A mój Krzyś jeszcze śpi, nawet zapaszki obiadowe nie zdołały go obudzić - zawsze na nie reaguje :D
Teraz tylko czekamy na tatusia, bo po pracy miał zajechac na działkę.

A ja właśnie zrobiłam leczo, mniam, mniam, mniam, pyyychotka, najadłam się za wszystkie czasy :D ;D i wracam zaraz do lektury.
Mija ja czytam dopiero trzecią książkę Chmielewskiej, ale już wiem, że będę chciała przeczytać wszystkie ;D, nie wiem jakim cudem wcześniej nie wpadła mi żadna w rękę. A swoją drogą ma kobieta głowę do pisania, to jej trzeba przyznać! ;D

Ja jeszcze nie czytałam nic Chmielewskiej a słyszałam, że to dobra lektura.
Zresztą mam niewiele czasu na czytanie a jak już coś czytam to tak po pare stron z doskoku - jakto przy dziecku, aż nie chcę mysleć jak to będzie przy dwójce brzdąców :D

Agutko...potwierdzam...szklaneczka mleka pomalutku wypita pomaga na zgagę (przynajmniej u mnie)

Dziś była u ginekologa, diabetologa, endokrynologa. Cały szpital wojewódzki obleciałam ;)
Od gina dostałam "ochrzan", że takie bóle jak miałam i napięcie macicy tak długo to nie żarty i powinnam była zgłosić się odrazu do szpitala bo to może być odklejanie się łożyska, dzieci mogą się nie dotleniać i ...i...kupa innych rzeczy...że tak nie można "olać" ;( wstyd mi się zrobiło trochę....

szyjka trzyma u mnie jak z żelaza. Chłopaki ważą jak w ciązy pojedyńczej kazdy by był 2200 i 2400. każdy z nich ułozony jest tak, że wskazanie jest do cc. Jeden miednicowo a drugi poprzecznie i lekarz powiedział, że raczej mało już prawdopodobne, że się odwrócą...

mam zacząć regularnie brać nospę i już nie 2 tylko 3 razy dziennie magnez....hmmmm....i dużo leżeć....i to chyba tyle....

Aga,wielkie dzieki. :) Jak mnie dzis w nocy bedzie nadal piekla,to sobie taka kuracje zrobie. ;)

A my niedawno wrocilysmy ze spacerku z Radkiem. :) Milo bylo,chociaz ja taka jakas "nie w sosie" bylam... Ale on mi sie wyzalil,a ja jemu,no i spoko. ;) Mam nadzieje,ze jak sie wyspie,to wszystko mi minie. :) Jutro tez mamy gdzies isc razem rano na zakupy,ale to sie jeszcze pomysli. :)

reklama
Megi, ja też polecam Chmielewską - dobra lektura dla nas, bo łatwa i przyjemna, a w dodatku świetnie poprawia chumor. Tyle, że najlepiej te stare jej książki czytać - Lesia, Wszyscy jesteśmy podejrzani czy Krokodyl z kraju Karoliny.

Aga_Mazury - gratuluje dzieciaczków - będą silne chłopy :)

Do góry