reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Megus,jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka bombaaaaa!!! ;D ;D ;D ;D ;D Dziekuje Ci slicznie i ogromnie i bardzo bardzo i w ogole! :D :D :D :D :D Teraz bede kombinowac,jak to wkomponowac w pokoj,hihihi. :D Dziekuje raz jeszcze! :-*

Oki Dziewczynki,ja ide wciac pizze,bo moja mamusia zrobila ;D ,a pozniej kapiel i musze sie polozyc,bo mi tak brzuch stwardnial i pobolewa mnie pod spodem,ze az w plecach sie ten bol pojawia. :(

Dobrej i bezbolowej nocki zycze wszystkim Mamusiom i ich Brzusiom! :-*

Heja My juz na nóżkach bo szykujemy sie do wyjazdu.
Matko miałam strasznie fatalna noc moze to z powodu dzisiejszego wyjazdu. Budziłam sie co pare minut pozniej ciezko było sie ułozyc i zasnac a Julka to chyba sobie jakąś dyskoteke urządziła normalnie tak mnie skopała az mi sie płakac chciało i jak zawsze sie cieszyłam tak do niej mówilam dziecko idz juz spac bo chyba oszaleje to moje malenstwo jeszcze bardziej.
Wszystkim wrzesniowym Mamuskom życze dobrego dzionka i humorków
Pozdrawiamy :)

Ja też już na nóżkach,. bo dziś idę do laboratorium na badania tylko teraz czekam aż Krzyś raczy się obudzić ale chyba sie nie doczekam więc będę musiała delikatnie zrobić to sama :)
Zapowiada się ładny, ciepły dzionek.

Hejka ;)

Ja tez już nie umiem spać,a wczoraj myslałam że się wścieknę, bo też zasnąć nie umiałam :p

Nadziu życzę miłej podróży i odpoczynku, trzymaj się :)

Na 11.30 mam wizytę chyba to mi też od wczoraj zaprząta głowę i nie pozwala spać ;)

reklama
Do góry