reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cleo ta pogoda - a raczej matka natura uwzięła się na nas wszystkie ;) tylko dziwne, bo wydaje mi się że matka - matkę powinna zrozumieć nie??? :laugh: ;)

reklama
Dokładnie Mycha powinna nas zrozumiem a tu jak na złość, z dnia na dzien coraz gorzej. Ja zaczynam sie bać z domu sama wychodzic bo słabo mi sie robi. Najchetniej siedzialabym w domu ale wtedy sie nudzę i jakaś taka leniwa sie robię. Wiec choc wieczorem wychodzę. Czy któras wie ile to jeszcze potrwa?

No ja wczoraj wieczorem słyszalam w pogodzie ze taka pogoda ma się utrzymywać przez następne 2 tyg.
Naprawdę zacznę się modlić o ochłodzenie, bo ja już nie daję rady :-[

To była najgorsza noc w moim życiu. Jestem nieprzytomna, zła, zmęczona, niewyspana i zaczynam nienawidzieć lata!!!!! :mad: :(

Ja bylam wlasnie w sklepie,bo poszukuje na swoje lozko jakiegos ladnego na krycia z misiami,czy czyms innym slodkim. ;) Ale niestety juz sie skonczyly,bu. :( A byly takie ladne... Po 18zl... Ahhhh... No nic szkoda,moze cos innego gdzies znajde. Postalam,poplotkowalam z kolezanka,zjadlam 2 lody hehehe :p i czym predzej ucieklam do domku,bo az mi sie niedobrze od tej duchoty robilo. :mad: A rano bylo tak fajno... ::) Wrocilam i ku mojemu zaskoczeniu,w moim nowym pokoiku zawisly firanki z Kubusiem Puchatkiem i Przyjaciolmi,ktore jakis czas temu kupilam specjalnie do mojego i Zuzankowego pokoju. :D Ahhh,jaka ta moja Mamusia jest Kochana i dla Nas to zrobila. ;D A za chwilke uciekam,bo juz mi tu zalatuje pyszniutkim rosolkiem w jej wykonaniu,mniaaaaam. ;D

no i znów na dworze parno :mad: deszcz popadał może z 60 (Słownie: sześdziesią ) sekund i to wszystko!!! zaczynam sie delikatnie mówiąc wkurzać na tą parną pogodę, co chwila erki jeżdżą i czuć tylko upał :mad:
ja też niestety w nocy kiepski osttanio sypiam, zasnąć ciężko pomimo zmęćzenia, siusiu z 2-3 razy wstaję i budzę się kurde o szóstej (czy ja mam budzik w głowie????? )
DESZCZU !!!

u mnie duszno i parno ale od jakiejs godziny chmurzy sie wiec jestem pela nadzieii na deszcz,ja siusiu wstaje ze cztery razy w nocy i dzien tez co troche latam

U mnie się chmurzyło,ale teraz na nowo słońce napier....
Okaladam się mokrym ręcznikiem i zdycham :p
A wczoraj modliłam się o chłodzik i deszczyk i co? Mój Aniol chyba sobie bryka i ma w nosie mamusine prośby :p

u mnie troszke popadało i nawet tem. spadła o całe 5'C czyli wynosi 28 ;)

A oto co znalazłam ku pokrzepieniu:

Synoptycy przewidują, że upalne temperatury i susza będą się utrzymywać w całej Polsce do końca lipca. Później trochę popada i ochłodzi się.
Opady przewidywane są dopiero w pierwszej dekadzie sierpnia. Deszcz może przelotnie padać około siedmiu dni. Temperatury będą już wynosiły w ciągu dnia około 23 stopni Celsjusza, ale trzeba liczyć się z tym, że w drugiej połowie sierpnia w nocy minimalne temperatury mogą spaść nawet do 8-9 stopni.

Tak wiec jeszcze troszkę :)

reklama
Ja się zdrzemnęłam, bo przez tą temp to się robi słabo :p
Na Śląsku zapowiadali burze i deszcze i wielkie g.... od rana, nie spadla ani kropla deszczu a temp wynosi powyżej 30 stopni :p

Cleo moje serce zostało pokrzepione ;D oby tak było i do września się ochłodziło!!! :)

Do góry