reklama
cleo28
Fanka BB :)
Dokładnie Mycha powinna nas zrozumiem a tu jak na złość, z dnia na dzien coraz gorzej. Ja zaczynam sie bać z domu sama wychodzic bo słabo mi sie robi. Najchetniej siedzialabym w domu ale wtedy sie nudzę i jakaś taka leniwa sie robię. Wiec choc wieczorem wychodzę. Czy któras wie ile to jeszcze potrwa?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja bylam wlasnie w sklepie,bo poszukuje na swoje lozko jakiegos ladnego na krycia z misiami,czy czyms innym slodkim. Ale niestety juz sie skonczyly,bu. A byly takie ladne... Po 18zl... Ahhhh... No nic szkoda,moze cos innego gdzies znajde. Postalam,poplotkowalam z kolezanka,zjadlam 2 lody hehehe i czym predzej ucieklam do domku,bo az mi sie niedobrze od tej duchoty robilo. A rano bylo tak fajno... : Wrocilam i ku mojemu zaskoczeniu,w moim nowym pokoiku zawisly firanki z Kubusiem Puchatkiem i Przyjaciolmi,ktore jakis czas temu kupilam specjalnie do mojego i Zuzankowego pokoju. Ahhh,jaka ta moja Mamusia jest Kochana i dla Nas to zrobila. ;D A za chwilke uciekam,bo juz mi tu zalatuje pyszniutkim rosolkiem w jej wykonaniu,mniaaaaam. ;D
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
no i znów na dworze parno deszcz popadał może z 60 (Słownie: sześdziesią ) sekund i to wszystko!!! zaczynam sie delikatnie mówiąc wkurzać na tą parną pogodę, co chwila erki jeżdżą i czuć tylko upał
ja też niestety w nocy kiepski osttanio sypiam, zasnąć ciężko pomimo zmęćzenia, siusiu z 2-3 razy wstaję i budzę się kurde o szóstej (czy ja mam budzik w głowie????? )
DESZCZU !!!
ja też niestety w nocy kiepski osttanio sypiam, zasnąć ciężko pomimo zmęćzenia, siusiu z 2-3 razy wstaję i budzę się kurde o szóstej (czy ja mam budzik w głowie????? )
DESZCZU !!!
cleo28
Fanka BB :)
u mnie troszke popadało i nawet tem. spadła o całe 5'C czyli wynosi 28
A oto co znalazłam ku pokrzepieniu:
Synoptycy przewidują, że upalne temperatury i susza będą się utrzymywać w całej Polsce do końca lipca. Później trochę popada i ochłodzi się.
Opady przewidywane są dopiero w pierwszej dekadzie sierpnia. Deszcz może przelotnie padać około siedmiu dni. Temperatury będą już wynosiły w ciągu dnia około 23 stopni Celsjusza, ale trzeba liczyć się z tym, że w drugiej połowie sierpnia w nocy minimalne temperatury mogą spaść nawet do 8-9 stopni.
Tak wiec jeszcze troszkę
A oto co znalazłam ku pokrzepieniu:
Synoptycy przewidują, że upalne temperatury i susza będą się utrzymywać w całej Polsce do końca lipca. Później trochę popada i ochłodzi się.
Opady przewidywane są dopiero w pierwszej dekadzie sierpnia. Deszcz może przelotnie padać około siedmiu dni. Temperatury będą już wynosiły w ciągu dnia około 23 stopni Celsjusza, ale trzeba liczyć się z tym, że w drugiej połowie sierpnia w nocy minimalne temperatury mogą spaść nawet do 8-9 stopni.
Tak wiec jeszcze troszkę
reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Ja się zdrzemnęłam, bo przez tą temp to się robi słabo
Na Śląsku zapowiadali burze i deszcze i wielkie g.... od rana, nie spadla ani kropla deszczu a temp wynosi powyżej 30 stopni
Cleo moje serce zostało pokrzepione ;D oby tak było i do września się ochłodziło!!!
Na Śląsku zapowiadali burze i deszcze i wielkie g.... od rana, nie spadla ani kropla deszczu a temp wynosi powyżej 30 stopni
Cleo moje serce zostało pokrzepione ;D oby tak było i do września się ochłodziło!!!
Podziel się: