reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mycha! Już się też wszystkiego dowiedziałam o tym leku - dzięki.

Aga_Mazury! Gdzie Ty się podziewałaś?? Jak się czujesz?

Anna25! Moje maluszki oba też ważą prawie tyle co Twój maluch! Duże dzieci! Też Ci wychodził z pomiarów wyższy tydzień ciąży bo mi wychodził 32 -33tc.

Ale dziś upał, chyba się ograniczę do uszycia kilku pieluch i to będzie wszystko co dziś zrobię....

reklama
Czesc Dziewczynki! :D My wlasnie wrocilysmy z wczasow,hihi. :D Poleniuchowalysmy 11 dzionkow przez co przybylo Nam 2kg. :p O obwodzie brzusia juz nie wspomne. ;D Chcialam wstawic zdjatka z wyjazdu,ale niestety cos moj komputer szwankuje i nie moze sie polaczyc z aparatem. ::) :( Wstawie,jak to ogarne. ;)
Ogolnie bylo bosko! ;D Codzienne plumkanko w jeziorku,przez co mam kondyche,ze HoHo,wiec moge juz rodzic. :p Opalilam sie tez,no i wypoczelam. ;) A teraz powrot do tego miejskiego upalu fuj. ::) Gdyby nie sily wyzsze - zostalabym tam dalej z rodzicami,heh. ;) Ide sie wykapac a pozniej poszukac jakiegos chlodnego miejsca u mnie w domku. ;) Milego dzionka! :D

Margolis,tak u mnie też wyszedł wyższy pomiar ciąży, podobnie jak u Ciebie, jakiś 32 tydzień. To znaczy,że mój Skarb "zwolnił tempo rozowju", bo jeszcze nie tak dawno przodował aż o cały miesiąc. Ale fakt, małe giganciki nam w brzuszkach rosną :)

Agutka, fajne takie wczasy z jeziorkiem, też bym chciała...

Ja się wybrałam dziś z Julką, siostrą i jej dziećmi na basen i nie wytrzymałam i się wykąpałam, chociaż trochę się bałam, żeby jakiegoś syfu nie złapać. Ale jak sie przepłynęłam, to po prostu nowe siły we mnie wstąpiły. To było coś, o czym marzyłam :)

Witajcie! :) Na Śląsku znowy skwar! Mam już dość :p

Agutko to fajnie że wypoczęłaś :)

Co do wizyty to ja idę w najbliższy poniedziałek, mam nadzieję że gin zrobi mi USG bo z kolei moja Lenka wazyła mniej niz powinna, zobaczymy ile przybrała :)

Narazie Mamuśki i chłodnego dzionka życzę ;)

Podolalam mojemu komputerowi. :D Oto 2 zdjatka z wypadu. :) Kilka wkleilam jeszcze do galerii brzuszkow. ;)

Tu na rowerku wodnym:

image0027jpg3qj.jpg

A tu dowod na to,ze plywalam,hehehe :D (taka w zoltej chustce na glowie to ja :p ) :

image0036jpg5bo.jpg

MArgolis a puchałam sobie....nogi mam jak bańki (ale tylko prawą stopę, lewą nie...dziwne)....do tego przypałętała mi się grzybica :( (pierwszy raz ...i teraz wiem co to za ból)...podobno w ciązy to częste tak mi mój gin powiedział....dzieciaczki zdrowe...to najważniejsze  ::) mierzę sobie glukozę ...wszystko narazie ok...więc diety nie przestrzegam...i ogólnie...trochę zaczęłam "olewać" tych wszystkjich lekarzy ;)...już nie mam sił......i czekam na te moje DWA SKARBY :)

O toksoplazmozie -
badania robiłam dwa razy - w lutym i w maju - nic nie wyszło , a kontakt z 2 kocurkami mam non stop prawie i wychodzą na dwór, biegają po świecie, przynoszą nawet różne dziwne rzeczy do domu . ważne żeby myc ręce po każdym głaskaniu zwierzaczka no i nie tykać się kuwety, nie wymieniać piasku itp. i łatwiej zarazić się toxo. przez kontakt z surowym mięsem niż od kotów.

a na czerwone krwinki podobno sok ze swieżych buraków dobry.

pozdróweczki z Sahary wrocławskiej ;)

Oj Aga! Ja też puchnę i czekam. Jak byłam teraz w szpitalu to była dziewczyna w 36tc z bliźniętami - ale miała wielki brzuch!!!! ::) Oj nie wiem jak ja siębędę poruszała jak mi taki urośnie...... A Twoje maluchy dają Ci już mocno popalić kopniakami?? bo moje wiercą się nieustannie...

Sok z buraków jak najbardziej na anemię. dobra jest też herbatka z pokrzywy.

reklama
Do góry