reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Czesc Mamuski :)
Wróciłam z pracki zjadłam obiadek oczywiscie na słodko ryzyk z truskaweczkami ;D
Mychus super ze z Twoja Niunia wszystko cacy
Adasia Twój Igorek to superman
Agutku prosze bardzo musiałam sie z Toba wygadac bo tak pisac i pisac a no i ja tez dziekuje za telefonik kochana :-* :-* :-* :-*
Co do mojej szafy to panowie wczoraj skonczyli przed 20 i jak sobie poszli to wielkie sprzatanie zmywanie szafy podłogi i odkurzanie wiec padłam jak detka i jeszcze tak duszno mimo ze burza wczoraj wieczorem była.
A dzis układanie rzeczy do szafy ehhh ale juz koniec widac :)
Matko po raz pierwszy w zyciu chce zeby była zima no moze nie taka straszna :)

Pozdrowionka Mamuski :)

reklama
A ja wbrew wszystkiemu wolę lato niż tą okropną zimę... Trochę mi ciężko i stopy puchną ale daję radę lepiej niż w zimęa wtedy przecież to był dopiero początek...

Nadziu,rozumiem. :) Ja tez wole sie wygadac przez telefon niz przez gg,czy smski. :) Dziubasy Dziubki i prosze sie juz przestac przejmowac (wiadomo czym),bo to cos nie jest tego warte. :) Wiesz,ze damy rade. :D Pamietasz,co mowilysmy o tym,ze za kilka lat i w ogole? Wiec tego sie trzymajmy,a napewno bedzie super! ;D :-* :-* :-* :-*

dziewczyny właśnie dzwonił do mnie gin :-[ dzwonił żeby mnie poinformować, że znów spadły mi wyniki badań.. mam jutro stawic się na kontrolę i jakby co to natychmiast do szpitala.. powinnam zacząć brać sterydy na przyspieszenie rozwoju płucek Frania i spróbowac utrzymać go jeszcze min. 5 tygodni w brzuszku.. buuu boję się

Agamamaani,osz kurde felek minimum 5 tygodni? To az tak mu spieszno do porodu? Jezuuuu,Agus,trzymaj sie! Az mi ciarki przeszly. :( Bedzie dobrze! Musi byc! Uwazaj na siebie i odpoczywaj jeszcze wiecej! Matko,nie wiem,co powiedziec! :( Trzymam za Was kciuki i moja Zuzia swoje malutkie tez! Franiu,nie spiesz sie jeszcze do nas! Zobacz,jak u mamusi w brzusiu jest fajno... Nic Ci sie zlego nie dzieje,plywasz sobie i nic poza tym... Jeszcze na Twoje pojawienie sie na swiecie przyjdzie czas! A narazie trzymaj sie mocno brzusia mamusi swojej Kochanej i rosnij zdrowiutko!

Jutro czekam na znak od Was z niecierpliwoscia! :-*

Agamamaani trzymaj się napewno się uda .Czytalam ostanio gdzieś na necie o podobnym przypadku i ciążę udało się utrzymać do 38 tygodnia właśnie dziękim lekom i pobycie w szpitalu.Ta dziewczyna wychodziła ze szpitala na parę dni a potem znowu wracala żeby monitorować dzidzię.Uda Ci się , trzymam kciuki i powodzenia :-*

Agamamaani! Bądź dzielna i myśl pozytywnie! na pewno wszystko będzie dobrze i maluszek wytrzyma jeszcze długo z przyjściem na świat! My tutaj na pewno mocno w to wierzymy i będziemy za Was mocno trzymać kciuki! :)

Aga będzie dobrze.W szpitalu jak coś bedą mieć Was "na oku".A my wszystkie będziemy mocno tzrymać kciuki,aby Franiu za szybko nie wyszedl z brzuszka.

A u nas przeszły od 18 dwie burze z silnymi ulewami.Raz tak grzmotnęło,że sie wystraszyłam a ogólnie burze lubię.

Agamamaani -ta kobieta o której Ci pisałam dostała najpierw przed sterydami lek dożylnie o nazwie Hepa-Merz.Wyniki na tyle się poprawiły , że były dobre przez trzy tygodnie i nie musiała dostawać sterydów.Po tych trzech tyg została zakwalifikowana na cesarkę , bo wyniki się pogorszyły ale to już był 37 tc

reklama
Do góry