reklama
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Czesc Mamuski
W Warszawie taki upał ze nawet nie ma czym oddychac ledwo wróciłam z pracy.
Teraz siedze w domku i pilnuje facetów którzy mi montuja szafe. No i kurde jestem sama w domu z nimi
Oczywiscie panowie umawiali sie na 17 zebym juz była w domku ale sobie przyjechali o 16. Dobrze ze jescze mamacia była to ich wpusciła.
Matko jezli tak ma byc przez cały lipiec i sierpien to ja juz dziekuje. Sapie jakbym pokonywała jakies góry. Ledwo wchodze na 1 pietro.
Pozdrowionka i milusiego wieczorku zycze mimo upałów
W Warszawie taki upał ze nawet nie ma czym oddychac ledwo wróciłam z pracy.
Teraz siedze w domku i pilnuje facetów którzy mi montuja szafe. No i kurde jestem sama w domu z nimi
Oczywiscie panowie umawiali sie na 17 zebym juz była w domku ale sobie przyjechali o 16. Dobrze ze jescze mamacia była to ich wpusciła.
Matko jezli tak ma byc przez cały lipiec i sierpien to ja juz dziekuje. Sapie jakbym pokonywała jakies góry. Ledwo wchodze na 1 pietro.
Pozdrowionka i milusiego wieczorku zycze mimo upałów
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
U nas dzis mialo byc 33 stopnie,ale wydaje mi sie,ze bylo wiecej... Jutro ma byc 36. W pracy duchota,ze szok,no a poza tym w nocy zasnelam dopiero o 3:30,gdy po deszczu zrobilo sie troszeczke chlodniej... Nie moglam spac od tej pieprzonej duchoty. A o 5:40 mialam pobudke... : Dzis ide spac na wyrko,ktore stoi w kuchni,bo tam moze bedzie mi troche chlodniej,eh...
Cale szczescie od jutra zwolnienie. No i na 10 mam wizyte u gina,jupiiiiiiiiii! ;D ;D ;D
Buzia na mily wieczorek Babeczki! :-*
Cale szczescie od jutra zwolnienie. No i na 10 mam wizyte u gina,jupiiiiiiiiii! ;D ;D ;D
Buzia na mily wieczorek Babeczki! :-*
edi
mamusia Wojtusia
Ja tez ledwie żyję.Mam wiekszość okien na zachód i od godz 14 dowala mi sloneczko niby są ciemne rolety,ale to niewiele daje i te okna pootwierane.dobrze,że jest "wiatraczek" i zimne napoje
W czwartek znowu wybieram się do rodziców i nei wiem,chyba wyjedziemy bladym świtem,żeby sie nie ugotować
Do jutra,bo się rozpływam
W czwartek znowu wybieram się do rodziców i nei wiem,chyba wyjedziemy bladym świtem,żeby sie nie ugotować
Do jutra,bo się rozpływam
kanga_aga
Fanka BB :)
ja też ledwo żyję.. dwa ostatnie dni spędziłam pod Warszawą w POwsinie w basenie ( a w zasadzie w brodziku dla maluchów z córą ) problem kostiumu rozwiązałam - załozyłam majtasy od kostiumu (znalazłam jakieś) i krótką sukienkę.. i jak dobrze było się moczyć w chłodnej wodzie..
w czwartek wieczór też chcę wyjechac, ale póki co to jutro musze jechac na pobranie krwi i w środę do Gina na kontrolę.. pewnie dostane skierowanie na USG więc zobaczę i ja mojego Frania..
buziaki.. idę spać z nogami do góry bo mi nogi spuchły jak balony.. ręce też, nawet zegarek ( zazwyczaj luxny) dziś musiałam zdjąć..
w czwartek wieczór też chcę wyjechac, ale póki co to jutro musze jechac na pobranie krwi i w środę do Gina na kontrolę.. pewnie dostane skierowanie na USG więc zobaczę i ja mojego Frania..
buziaki.. idę spać z nogami do góry bo mi nogi spuchły jak balony.. ręce też, nawet zegarek ( zazwyczaj luxny) dziś musiałam zdjąć..
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Odebrałam dziś wyniki i z cukrem wszystko w normie. A co do moczu to białka nie ma ale mam nieliczne szczawiany (mój gin chyba na to, to mnie nie położy do szpitala?) - szczawiany to chyba początki kamieni w nerkach? ale kiedyś też mi tak wyszło i jakoś do tej pory nic mi nie dolega z nerkami. Musze więcej pić to chyba najlepsze rozwiązanie i w sprawie szczawianów i tego upału.
Teraz u mnie dobiega końca burza więc jest nadzieja na lżejsze powietrze - chociaż nocą.
Dziś byłam u Diora, jak to wcześniej pisałyście, i normalnie kupiłam 4 super bluzeczki (jedna to taka fajna tuniczka z bardzo przewiewnego materiału) za uwaga 13 zł i 50 gr. Normalnie w szoku jestem. Ten sklep otworzyli niedawno i pewnie zostanę stałą bywalczynią, mają naprawdę markowe ciuchy z drugiej ręki.
Dobrej nocki
Teraz u mnie dobiega końca burza więc jest nadzieja na lżejsze powietrze - chociaż nocą.
Dziś byłam u Diora, jak to wcześniej pisałyście, i normalnie kupiłam 4 super bluzeczki (jedna to taka fajna tuniczka z bardzo przewiewnego materiału) za uwaga 13 zł i 50 gr. Normalnie w szoku jestem. Ten sklep otworzyli niedawno i pewnie zostanę stałą bywalczynią, mają naprawdę markowe ciuchy z drugiej ręki.
Dobrej nocki
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
A mnie dziś znowu napieprza w okolicach jajników i do tego upał taki,że z wanny nie wychodzić gdzie te burze co nad Wlkp miały być a w domku miałam kolejną surprise - Mężuś (chyba coś ma na sumieniu,bo ostatnio milusi jest,że szok ) sprawił mi wiatraczek co bym mu w kuchni nie zwiędła teraz to ja mam normalnie Alaskę w kuchni ;D
Mycha, pisz szybko jak tam córeczka się miewa po wczorajszej wizycie, jej Rówieśnik się dopytuje
Milutkiego dzionka Mamuśki
Mycha, pisz szybko jak tam córeczka się miewa po wczorajszej wizycie, jej Rówieśnik się dopytuje
Milutkiego dzionka Mamuśki
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a propos, Adasia kawał Smoczka z tego Twojego Igorka, mój Skarbek póki co ma jakieś 1100-1200 kg
reklama
Podziel się: