reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Nie jestem zapalonym kibicem ale wczorajszy mecz mi sie podobał! ;)

Ale najbardziej cieszy mnie to że zaczęliśmy z małą 7 msc ale fajnie!! :laugh:

Życzę Wam mamuśki miłeg dzionka!!

reklama
Mycha,u mnie z ta pilka nozna jest roznie. ;) No,chyba,ze gra Anglia. :D Ale wczoraj ogladnelam mecz,bo byl wazny. :p Osobiscie i tak wole zuzel juz jakos od 18 lat,ha! :D

Mycha,taaak od 18 lat. :D Mialam 3,5 roczku,jak mnie tata pierwszy raz zabral na stadion i ... tak mi juz zostalo. :D A dzis,chyba,pojde nieco pokrzyczec,bo mamy wazny mecz,hihi. :D

Jeju Aga w taki upał na żużel to ty faktycznie lubisz te motory.
Teraz to dopiero kurzą i ten hałas,podziwiam!!!!!
Ale duchota,pot po tyłku spływa :p

Aguska,mi wlasnie tez po tylku cos splynelo i sie zastanawialam,co to. :p A motorki,halas i ten kurz uwielbiam. :D A zapach oł maj Gad! :D :D :D Mmmmmrauuu. :D Sa powody do mruczenia. ;D Mecz jest o 18,wiec nie powinno byc tak zle. ;)

Byla raz na żużlu właśnei w zielonej, pamiętam to jako kupę hałasu, smrodu spalin i krzykow ludzi. Do tego byłam po imperzie i bardzo chycialo mi sie spać. Jednak rozumiem że moze sie to odobać. Acha, dali mi wtedy kartkę, długopis i siedziałam spisując wyniki ;)

Dziewczyny czy macie jakies dobre sposoby na puchnięcie i ból nóg! :p :p :p :p chyba zgłupieje. Od jakiegoś czasu ciągle bolą mnie nogi i puchną stopy mam już dosyć!! :p :p a do tego ten ciężki oddech! :p :p

Cleos,ale to co piszesz jest przeciez cudowne w tym sporcie,hihi. :D

Mychus,ja codziennie mocze sobie nozki w chlodnej wodzie z sola... I przechodzi. :) Nie jest to istotne,czy to sol kuchenna,czy taka do kapieli... Bol ustepuje,az milo. :D

reklama
Ja niestety mam ten sam problem co Mychus nogi puchna ze az strach :( Mój gin mówi zeby połozyc sie w pozycji horyzontalnej tylko nie zawsze mozna :(
Wiec dzis wieczorkiem przetestuje metode Agutki :)

Do góry