reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mycha,u mnie z ta pilka nozna jest roznie. No,chyba,ze gra Anglia. Ale wczoraj ogladnelam mecz,bo byl wazny. Osobiscie i tak wole zuzel juz jakos od 18 lat,ha!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mycha,taaak od 18 lat. Mialam 3,5 roczku,jak mnie tata pierwszy raz zabral na stadion i ... tak mi juz zostalo. A dzis,chyba,pojde nieco pokrzyczec,bo mamy wazny mecz,hihi.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Aguska,mi wlasnie tez po tylku cos splynelo i sie zastanawialam,co to. A motorki,halas i ten kurz uwielbiam. A zapach oł maj Gad! Mmmmmrauuu. Sa powody do mruczenia. ;D Mecz jest o 18,wiec nie powinno byc tak zle.
cleo28
Fanka BB :)
Byla raz na żużlu właśnei w zielonej, pamiętam to jako kupę hałasu, smrodu spalin i krzykow ludzi. Do tego byłam po imperzie i bardzo chycialo mi sie spać. Jednak rozumiem że moze sie to odobać. Acha, dali mi wtedy kartkę, długopis i siedziałam spisując wyniki
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cleos,ale to co piszesz jest przeciez cudowne w tym sporcie,hihi.
Mychus,ja codziennie mocze sobie nozki w chlodnej wodzie z sola... I przechodzi. Nie jest to istotne,czy to sol kuchenna,czy taka do kapieli... Bol ustepuje,az milo.
Mychus,ja codziennie mocze sobie nozki w chlodnej wodzie z sola... I przechodzi. Nie jest to istotne,czy to sol kuchenna,czy taka do kapieli... Bol ustepuje,az milo.
reklama
Podziel się: