reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

A ja własnie z pracki wróciłam. Cosik zaczyna kręgosłup sie odzywac.
Ja niestety nigdzie nie wyjezdzam :( Siedze w domku. Ale za to wprzyszłym tygodniu mam wizyte u lekarza medycyny pracy bo byłam na zwolnieniu wiecej niz 30 dni i kadry musze dostarczyc do pracy papierek ze sie nadaje do pracy wiec musze i sc do gina po zaswiadczenie ze wyraza zgoda na mój powrót do pracy a pozniej z tym do lekarza medycyny pracy ahhh :)
Wysztkim Mamuskom które wyjezdzaja i które zostaja w domkach zycze pieknej pogody i udanego wypoczynku :)
Buzka :)

reklama
A ja sie zastanawiam na wcześniejszym pójściem na zwolnienie! w pracy zrobiło się okropnie! kłótnie, zwady i intrygi powodują że jestem coraz bardziej nerwowa i już nie mam siły!!!

Ja też wam życzę dziewczyny miłego weekendu! spokoju i uśmiechu bo mi przynajmniej ostatnio tego bardzo brakuje :p :p!

Mamaoska mąż w domu?? na pewno po pysznym obiadku jak mu sprawiłaś przygotowuje sie nie na relaks przed telewizorkiem bo o 21 "nasi" grają?? :) :)

Adasiu gratulacje rozpoczęcia 7 msc!!!

A jak tam reszta mężulków?? u mnie dzisiaj będzie parę osób właśnie na mecz!w tym koleżanka ze swoją małą córcia którą urzodziła 3 tyg temu - ale fajnie ;)[/b]

Mychus,u nas tez jest niezla masakra w pracy... Urzad wchodzi w jakies smieszne ISO i co rusz sa jakies zmiany,wrrrrrrr! :mad:

No,a po pracy poszlam sobie z kuzynka na zakupki,bo mialam chetke na jakis ciuszek. ;) Ale nic nie udalo mi sie znalezc dla siebie niestety. :( Za to Zuzi pokupowalam pare ciuszkow. :D Tzn. znalazlam w lumpeksie takie sliczniusie spodenki - blekitne - na dole wyszywane cukiereczki i lizaczki,no poprostu boskie! :D Akurat takie na przyszly rok. :D I body rozowe,z serduszkami na kolnierzyku - poprostu sama slodycz. :D
Poza tym kupilam 2 gazetki z dodatkami. :D W jednej byl kapelusik i chusteczka - rozowiusie,hihihi. :D A w drugiej komplecik na lato - krotkie spodenki i koszuleczka - jasne zielone z zyrafka i napisem "Kocham moja mame". :D Chcialam kupic zolciutkie albo rozowe,ale tamte byly z napisem "Jestem sloneczkiem tatusia". Ekhm. ;) Ale te zieloniutkie tez jest sliczniusie. :D Ahhhhh. :D Jestem oczarowana zakupkami! ;D
Aaa wlasnie! :D Kuzynka jeszcze kupila mi,tzn. Zuzi takie wieksze sloneczko - maskoteczke - ahhhh sliczna poprostu! :D

A zaraz kapanko i lulu,bo jutro rano wypadzik nad jeziorko. :D Milego wieczorku dziewczynki! :-*

Hejka mamuise ;)
Śpicie jeszcze? mnie znowu obudziło stukanie i wiertanie,ale czuję,że powoli najgorsze się kończy.
Wiecie,że nie wiedziałam,że jestem takim "dobrym" kibicem? oglądałam sama mecz bo męża nie bylo i zagrzewałam chłopaków do walki i co z tego.... słów brak...
Kurczę chyba mpja skóra na twarzy zrobiła się na maksa sucha,bo kupiłam krem niby do suchej,ale mnie ściąga i chyba teraz muszę kupić kolejny bo nie dam rady go używać,tylko jaki??? najlepsza bylaby próbka,ale nie wszystkie kosmetyki mają swoje próbki...
No nic,pogoda jakaś dziwna ale dziś czekają mnie tylko zakupy i wypoczynek ;)
Miłego dzionka ;)

agamamaani nie denerwuj się! Ważne co napisała. Mój też sięjakoś strasznie nie rozpisywał. napisał, że ciąża bliźniacza, ryzyko wcześniejszego porodu iproblem z budową macicy. W razie wątpliwości wzywają na komisję i tam przedstawiasz wszystkie wyniki. będzie dobrze.

No i mamy weekend :) czyżby lato było po naszej stronie i nie zapowiadało upałów...ja bym się cieszyła....aczkolwiek troszkę słonka by się jednak przydało...
...teraz wiem jak się czuje żuczek przewrócony na plecy....bo ja mam taki sam problem ze wstaniem samodzielnie ;)

Samopoczucie dzisiaj beznadziejne a co do pogody to... :mad: jestem wściekła
Tym meteorologom ze stacji telewizyjnych nie zapłaciłabym ani grosza

Widzę że na forum spokój! ;) wszystkie odpoczywacie?? Ja też odpoczywam jak mogę bo na samą myśl że w poniedziałek do pracy mam dosyć! :p chyba jednak pojde juz na L4 od lipca, bo mam dosyć!! :p

Sobota sie kończy wiec życzę drogie przyszłe i obecne mamusie miłej niedzieli!! :)

reklama
A ja wlasnie wrocilam znad jeziorka - bylo bosko. :D No i sie pieknie opalilam. :D Teraz jestem straszliwie wymeczona i chce juz spac,szczegolnie,ze paskudnie zwalil mi sie humor i polecialo kilka lezek,ktore musialam sila powstrzymac. :(

Milej nocki Dziewczynki! :-*

Do góry