reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Aga! Super, że jesteś! Widziałam na giełdzie bliźniaków ten wózek co ja kupiłam z gwarancją do lutego 2007. I nie zostawiaj nas znowu na tak długo bo nie można niepokoić kobiet w ciążey ;)

a ja mam kolejny samotny weekend .. małżowin dalej na obozie..
eh.. tęskno mi do niego.. ale jakoś daję radę, mimo, że rzadziej na forum zaglądam..

podziwiam w takich chwilach wszystkie samotne mamusie.. to naprawde nielada wyzwanie samemu zajmowac się domem i dzieckiem.. choć pewnie gdybym nie była w ciązy byłoby mi łatwiej.. a tak to musze soąsiadów prosić o przytaszczenie mi zgrzewki wody ze sklepu, bo mi nosić nie wolno...

A ja zaczynam fajny weekend , bo mój syn wraca dzisiaj wieczorem znad morza ! Był na zielonej szkole trzy tygodnie i już za nim tęsknię.Będzie dużo prania ::) ;D

za to mój weekend zaczął się fatalnie.Pierwszy raz od jakiegoś czasu postanowiłam pójść do pracy w sukience i już od samego rana oczko mi poszło!cholera,do 15 jeszcze trochę czasu, w okolicy żadnego kiosku żeby nowe kupić,a tu jeszcze do sądu każą mi iść!a na gołe nóżki za zimno za oknem :( help!

Aga bardzo, bardzo sie cieszę że jednak jesteś tu z nami, odzwyaj sie cześciej :) A 20kg, no cóż, schudniesz, najważniejsze aby dzidziolki były zdrowe :)

Agamamaani jeszcze troszke i małżonek wróci i nie będzie problemu z targaniem zgrzewek z woda ;D
Adasiu uściskaj odemnie synka, on na pewno tak samo steskniony za tobą jak i ty za nim. Choc znająć życie to chłopcy sie do takich uczuć nie przyznają ;)

Anno25 współczuję ci tych oczek w rasjtopkach :( nie wychodz czasem w gołych nogach bo siezaziębisz, jeszcze nie jest aż tak ciepło.

Mnie dalej boli gardło, w przedszkolu zaś dowiedziałam się że panuje świnka. Co prawda Zuzia była szczepiona a ja chorowałam ale i tak sie troszkędenerwuję.

Cleo właśnie wróciłam z nwoymi :) przypomniało mi się,że minutkę od biura jest kiosk.Ale ubiorę je dopiero przed wyjściem, żeby następne nie poszło ;) a na dworze faktycznie zimno,a taki słoneczny weekend miał być. Na gardełko polecam mleczo i miodzik, mam nadzieję, że to nic poważnego.Pozdrówka

A moj mąż dzisiaj zjeżdza i bardzo się ciesze,już mi pisał żebym mu coś do zjedzenia zrobiła.
Tak się spieszy,że mu szkoda zatrzymywać się i szykować sobie śniadanko.Leci do nas jak na skrzydłach.
Chociaż na te dwa dni pobędzie z nami trzeba się nacieszyć,bo potem znow w trase :(
Agamamaani wiem jak jest ciężko bez chłopa w domu,naprawde nic fajnego!!!!

Wczoraj byłam z przedszkolem w wiosce indiańskiej i zapomniałam wziąść coś na komary.Martyśka ma całe pogryzione nog,a ja wyrzuty sumienia.Jak mogłam zapomnieć???
Teraz jej popuchły i nie moge jej wytłumaczyć żeby nie drapała.
Ale ze mnie mama :mad:

Ja tez dzis jestem w sukieneczce i rajstopkach,ale chyba je zaraz sciagne,bo sie cieplusio zrobilo na dworku,a po pracy ide z kuzynka na szalenstwo po sklepach. ;D Mam nadzieje,ze wynajde cos ladniusiego dla Zuzi i dla siebie,hihi. ;D

A od dzis odliczamy od 100 dni w dol. ;D ;D ;D

reklama
to ci Agutka zazdroszcze... u nas słonko stara się przebić przez te chmurki ale coś mu nie idzie.... ale przynajmniej mam nowe rajstopki :)

Do góry