reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

a ja byłam dziś u ginki coby mi wypisła wniosek do świadczenia rehabilitacyjnego - napisała dwa zdania i wszystko.. a ja moge mieć przez to wstrzymaną pensję, bo nikt inny mi tego nie mógł wypisać..
a chodze prywarnie.. odjazd..
ale po drodze do domu wlazłam do lumpeksu ( w nic się nie mieszczę) wprawdzie dla siebie nic nie znalazłam ale dla Frania kupiłąm super bluzę z kapturem i "dorosłe" dzinsy ( z tym że rozpinane od dołu) już widzę jak będize cudnie wyglądać :D

reklama
Aniu,najwazniejsze,ze masz rajstopki. :D A u nas pogoda ma byc sliczna tez na weekend. :D I to mnie bardzo cieszy,bo jutro z samego rana jade z Mamuska i Braciszem nad jeziorko na festyn do Mamki szefowej,jupiiii! :D :D :D

no fakt, w dodatku całe bez oczek :) to miłej imprezki my wybieramy sie na jakieś zakończenie sezonu ( Mąż jest "sportowcem" :) ) w środe na mini biwak. Mam nadzieję, że pogoda sie do tego czasu poprawi:)

CLEO dzięki , napewno go uściskam .On jest pieszczoch to może mi pozwoli się wycałować ;D
A u nas na Śląsku teraz pada :(

Znów przespałam godzine, dziwne rzeczy sie dzieją, codziennie muszę sieprzespać czy wy też tak macie?
Do tego zimno mi, deszczyk popaduje i głodna chodzę :( Słodycze, slodycze - ale za mna chodzą. Dobrze że w domu nie ma nic takiego. To znaczy jest, kurcze, są wafelki, batoniki pełnoziarniste, miód, dżemy ale staram sie jak moge kuchnie omijać. Wiem ze to z podowu pogody i zmęczenia tak mnie ciągnie.

A ja rano umylam okna w duzym pokoju,byłam na seansie filmowym u koleżanki(komedyjka)a teraz chyba jeszcze tak ogólnei posprzątam ;)
Jakaś dziwna energia ;D tylko,że potem będzie napewno bolał kręgosłup,ale co tam ;)
U mnei chwilke popadało,ale teraz jest do zniesienia ;)
Buziunia dziewuszki

u mnie się na deszcz zanosi, córka śpi już trzecią godzinę ( ja chyba muszę ją obudzić, bo potem mi na noc nie zaśnie)
a ja musze jeszcze dziś zrobic większe zakupy w TEsco.. brr. już się martwię jak te zakupy do domu dociągnę..

reklama
A ja właśnie zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu bagażu (nie wiem jak nam się to do auta zmieści).
Cieszę się bardzo z tego wyjazdu i już czuję zapach morza.
Zostało mi tylko jeszcze trochę w pokoju ogarnąć no i leniuchowanie no i trochę zwiedzania od jutra :)  

U nas z rana było nieciekawie z pogodą (nie padało ale strasznie pochmurno było). Teraz jest już słonecznie i ciepło! :)

Życzę Wam dziewczynki miłego weekendy i nadchodzącego tygodnia.
Sobie i Wam życzę również wspaniałej, letniej pogody.
Zajrzę do Was po powrocie (najprawdopodobniej w następną sobotę).

Buziaki

Do góry