reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Łojej,ale mialam jakis przygnebiajacy wieczorek. :( Myslalam o Lukaszu,o wspomnieniach,o jego nowej dziewczynie... ::) Kurde,mimo,iz tak bardzo chcialam przestac na ten temat rozmyslac,to nie moglam... Az mi sie lzy w oczkach pojawily i Zuzia tak kopala... Jakby ja te moje myslenie draznilo... Ale jakos wstrzymalam te lezki i udalo mi sie zasnac... Snil mi sie owszem,ale cale szczescie juz zapomnialam,co bylo tematem tego snu. ;)

Aniu i Julciu,milego dzionka! :-* :-* :-* :-*
No i,oczywiscie,reszcie Mamusiek tez tego zycze! :-*

reklama
Agutko myśle że bardzo dobrze postąpiłaś, na pewno wyjdzie to tobie i dzidzi na dobre! bądz twarda (skoro faceci teraz mają z tym problemy) ;)

A ja byłam rano w stacji krwiodastwa i oddałam krew do badania, wyniki dopiero we wtorek! ;) Wziełam narazie na luz, bo wczoraj rozmawiałam z moim kolegą ginem który mi wyjaśnił parę rzeczy i powiedział żebym sie nie martwiła na zapas!! ;)

hehe,Mycha znow mamy cos wspolnego - ja tez rano krewke oddawalam,ale na przeciwciala,wynik juz dzis dostane.Ale mnie rano pani zalamala,bo powiedziala ze w moczu bakterie wykryli e.coli i dla pewnosci powtarzali wynik:( Znow mnie pewnie jakims antybiotykiem nafaszeruja:(A ja dzis przeprowadzam sie do nowego mieszkanka i po takich wiesciach to nawet sie nie umiem z tego cieszyc

Aniu ja też byłam oddać krew w kierunku przeciwciał a dokładnie zrobią mi wykaz wszystkich antygenów w układzie RH ( ze względu na mój i męża konflikt krwi) ;)

ja mialam juz przeciwciala robione w I trymestrze,wynik byl ok,przeciwcial nie stwierdzono,teraz to pewnie tylko dla upewnienia sie,ze nadal jest ok,ale z moim moczem od poczatku ciagle cos jest nie tak.

Oj Agutko ja tez zle spałam ciagle jeden sen matko jak mnie juz to meczy. Julke tez. Jeszcze troszeczke i juz o wszystkim nie bedziemy pamietac byle do wrzesnia :)
Niby sie wyspałam a i tak mi sie spac chce. Oj.

Miłego dzionka zycze wszystkim mamuskom
:-* :-* :-* :-*

Witajcie kobietki ;)
Jam jest wyspana i nawet radosna,choć dzis spędzę cały dzien bez męża bo w pracy.Inie bardzo wiem za co sie zabrać czy posprzątać,czy prasować a jeszcze muzę wyjść na pocztę.Ale co tam,cały dzień przede mną i jak dobrze rozplanuję to wszystko zrobię.
Cieszę się Mysiu,żes została pocieszona ;)
A Agutce i Nadzi radzę TAK TRZYMAĆ ;D

Mychus i Edi,slicznie dziekuje! ;D :-*

Nadenko,heh kolejna wspolna rzecz. ;) Ale ja tez wierze,ze to wkrotce sie skonczy.:) I tak jest,chyba,lepiej niz na samym poczatku,co Zabki? :) Buziaczki dla Was! :-* :-*

reklama
Mychus , Edi równiez dziekuje :-*

Agutko buziolki :-* :-* tez wierze ze bedzie juz nie długo po wszystkim. Teraz jest juz lepiej niz na samym poczatku masz 100% racje.

Kurcze zjadłam troche truskawek i mnie brzuch rozbolał strasznie. Ciekawa jestem czy to przez te truskawki czy moze cos innego. Ehhhh. Ale koniec narzekania i głowa do góry :)
;D

Do góry