reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja po pracy mialam takie szmery w zoladku,ze dobre kilka minut siedzialam na kibelku... ::) Ale jak juz mi przeszlo,to poszlam pomalowac drugi raz lozeczko,a jutro tylko druga warstwa na przewijak i mozna rodzic. ;D Mysle jeszcze nad czyms typu kwiatuszki,serduszka na tej gornej czesci lozeczka. ;)
A teraz sie wkurzam,bo nie moge sie dodzwonic do pani poloznej,zeby zarejestrowac sie do lekarza na USG 3D,wrrr! ::) :p

reklama
Witam dziewczyny!
Mycha i Mamaani życze Wam dużo spokoju i dobrych wiesci,musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wczoraj zawiozłam męża do pracy bo miał całe auto ciochow i rzarełka. I jestem sama i jest mi smutno.
Jestem bardzo zżyta z mężem i on ze mną .Nie znosze rozstań jakoś tak czuje się bezradna.
To tak cięrzko być samej,jednak facet przy boku to ostoja i taka bratnia dusza!!!

Mamoska gdybyś mieszkała blizej zaprosiłabym cię na jakiś fajny film i szklaneczkę soczku!! a tak :p przynajmniej możemy sobie popisać! :)

Mycha ale by fajnie było,szkoda że my takie rozsypane jesteśmy :(
Całe szczęscie wymyślili internet ja bym Nobla za to dała !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A zapomniałam napisać że we wtorek byłam na USG i maluch waży 900g. i wszystko ma proporcionalne.I fikał niemiłosiernie
Niestety zaczyna mnie palić zgaga,mleko mie pomaga więc ssam Reni po poł tabletki!

Mysiu,każda dzidzia idzie w swoim tempie,jedne przybieraja od razu na początku inne trochę później,a jeszcze inne po prostu rodza się malutkie,ale zdrowe ;) czasem wielkość o niczym nie świadczy.Poza tym przypominam,że usg potrafi się mylić,w późniejszym etapie nawet do 700gr w obie strony.
Mój mały miał w 25tc 800gr,czyli tez mniej niz od Mamoski ;)

Witajcie.
Już jestem. Wszystko okazało sie być ok i do domku wróciłam już w środę a dzis odebrałam wypis ze szpitala. Ale jak byłam tam przez ten jeden dzień to spotkałam kilka dziewczyn tuż przed porodem - takie ogromiaste brzuchalki mają, że szok; a mi wydawało się, że w poprzedniej ciąży to ja byłam wielorybem :)

Dziecko moje ma zapalenie ucha więc ostatniej nocy było nieciekawie, bo miał goroczkę i płakał strasznie, dopiero po podaniu czopka troszkę się uspokoił. A teraz to dostaje antybiotyk i kropelki do uszka ( strasznie pluje syropem).

W niedziele mam komuniię chrześniaka wiec jutro udaję się do fryzjera coś wyczarować na głowie.

Dzidzia w brzuszku fika niemiłosiernie co bardzo mnie cieszy, bo różnych rzeczy się nasłuchałam wtym szpitalu.

Miłego weekendu życzę.

Edi ma świętą racje nie ma co polegać na wadze wd. USG bardzo często się mylą.Nigdy nie oddadzą faktyczną wage dziecka ;)

reklama
Do góry