reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mysiu
nie umiem Cie pocieszyć.Nawet zastanawiałam się co z Tobą bo wczoraj tak mało Cię było.
Jestem z Tobą i dziś polecę Twoją córcię opiece mojego Aniołka.
Mam nadzieję,że to wszystko się wyjaśni,i slońce znowu rozpromieni Twoją buzię :)

reklama
A ja myslę i myślę.... nie macie z mężem konfliktu serologicznego? bo może cos takiego wystepuje gdy jest niezgodność krwi między mamusią a dzidzią?
Jesteśmy z Tobą Mysiu :)

Tak Edi mamy konflikt niestety (ja mam gr krwi AB Rh- , a mąż 0 Rh+), ale z tego co się orientowałam przy pierwszym dzidzi ni powinno być problemów! zobaczę jak dostane wyniki i pójde do gina!! Dzięki! a wiesz coś więcej na ten temat???

Mycha,
na pewno wszystko się wyjaśni i będzie oki.Ja przez prawie praktycznie 2 miesiące miałam dość wszystkiego-ciągle złe wyniki,coraz to nowsze antybiotyki itd.Na szczęście u mnie powoli wszystko wraca do norny,u Ciebie pewnie też cała sytuacja zakończy się pozytywnie.Aha,czy ktoś wie może jaki powinien być prawidłowy wynik posiewu moczu?bo jutro odbieram wyniki a wizyta u ginekolog dopiero za dwa tygodnieMysia pozdrawiamy gorąco

Mysiu,moja koleżanka w ub.roku była w podobnej sytuacji i nie pamiętam czy coś brała czy ewentualnie dzidzia miała dostać coś po narodzinach gdyby była niezgodność krwi między nią a dzidzią.Nie jestem z tego mądra,ale czas pokaże co będzie.A tej koleżance urodziło się zdrowa dziewczynka i nie było problemów.
Może tylko trzeba to kontrolować.Mam nadzieję :)

reklama
Edi ja też mam taką nadzieję że bedzie OK!! Dziekuje naprawdę!! ;)

Ale wkurza mniem to że parę dni temu byłam u mojego gina prowadzącego który robił mi u siebie USG i nic nie zobaczył, a wczoraj na tym narządowym (fakt ze na lepszym sprzęcie) inny gin to zauważył. WIec ja nie rozumiem po co chodzi się do prowadzącego skoro takich rzeczy nie potrafi wykryć! A co by było gdybym wczoraj wogóle tam nie poszła??? wielkie g..... bo ten mój gin dalej nic by nie zauważył!! A mogło by to się skończyć różnie!! :p

Do góry