reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Edi ja nie mam dobrych wspomnień z chirurgii szczękowej .Byłam na ul.Francuskiej , masakra ale je wtedy miałam inny problem.Dentystka przy usuwaniu zęba przebiła mi zatokę szczękowo-nosową i właśnie na Francuskiej mi ją szyli.Życzę Ci żeby lepiej Cię potraktowali
Trzymam kciuki :)

reklama
Megi trzymaj się będzie dobrze, trzymamy kciuki!! ;) ;)

Brawo dla Adasi która ma tylko 100 dni do porodu!! :laugh: :laugh:

Hej dziewczynki :)

Megi trzymam kciuki i wszystko bedzie dobrze :)
Edi za Ciebie równiez i twoje zabki :)
Agutko usmiechnij choc na chwilke jutro bedzie lepiej :)
Ogromniaste buziaki mamuski :-* :-*

U mnie nastrój taki sobie jak wstałam rano zobaczyłam co za oknem to z powrotem sie położyłam spac.

No i pozbyłam sie intruza.Poradzili wyrwać.Mam nadzieję,że wiedzieli co robią i,że małemu nic nie będzie.Teraz idę leżeć bo puszcza znieczulenie.

Nadusiu,eh,dzis jakos nie mam checi sie usmiechac... Szczegolnie,ze w pracy ciagle gadaja o jakichs samobojstwach... :( Jakis pechowy zbieg okolicznosci. :( Buziolki... :-*

No to super Edi :)
AGUTKO chyba taki dzien bo i pogoda do niczego. Chociaz do Zuzi sie usmiechnij.
Moze jak wrocisz do domciu to humorek jakos sie poprawi :)

Buziolki :-*

Dziewczynki na to nasze samopoczucie duży wpływ ma jednak pogoda!! ;)

Edi tzn wyrwałaś chwasta!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: no!! przynajmniej boleć nie będzie!!

reklama
Nadziu,usmiecham sie do Zuzi,glaszcze ja wciaz... I to pomaga... Jedynie to... A jak wroce do domku,to humorek mi sie bankowo nie poprawi,bo wtedy chce isc do Rafala na cmentarz... A te wyjscia zawsze przyprawiaja mnie o lzy... :( Musze mu zrobic jakis ladny bukiecik,ehhh...
A jesli chodzi o pogode,to fakt,tez niebardzo mi sprzyja... :( Wszystko jakies nie takie dzis... ::)

Do góry