reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Nadus,dziekuje. :-* Milusio czytac cos takiego. :) Szczegolnie,ze i Ty jestes dla mnie Wyjatkowa Osobka. :-*
Myszko,to cudownie,ze wszystko jest w najlepszym porzadeczku. :D No,a moja Zuzia widze,ze ciezsza jest,hihi. ;)

Buzi buzi dodatkowe dla pozostalych "ciezaroweczek"! :D :-*

reklama
Mychus to super ze wszystko jest cacy. A Twoje małe Słoneczko sobie rosnie.
Buziaczki :-*

Jejku ale się rozpisałyscie,nie było mnie kilka dni i musze nadrobić!
I ja mam takie kurcze macicy trwają niespełna minutke i zaczeły się ok. 20 tyg.
Odkąd pamiętam to zawsze przy każdej ciąży były ze mną.Niestety to może być jedna z oznak wczesnej ciąży i jeśli się już pojawiły to trzeba więcej odpoczywać!!!
Edi ja tak pomyślałam o ząbku coś on jakiś spuznialski pewnie synoś go pobudził ;)
Ja pomału szykuje męża do drogi i wekuje mu mięsko by miał troszke dobroci z domku.Oj bardzo nie lubie jak wyjerzdza i to na tak długo :(

To taki starczy ząb mądrości ;D
Jutro sprawdzę to na chirurgii szczękowej jak uda im się otworzyc mi gębę ;D bo otwieram na tyle żeby wepchnąć kawałek łyzki czy szczoteczkę do zębów ;D

Dziekuję dziewczynki za wsparcie:)
Mychuś cieszę się,że córcia rośnie zdrowo i nie zazdroszczę Ci tych kopniaczków w dole ;)

Kurka wodna. :p Jakos przed 19 zjadlam kolacje... 3 kromale chleba z bialym serkiem... Przed 21 wcielam 2 kromki z dzemem mmmmmmmmm. :D A teraz moj brat robi sobie kolacje i tak mi tu pachnie,ze nie wytrzymam i znowu cos bym wszamala... ::) Moze ja juz lepiej pojde spac,bo cos czuje,ze tej nocy nie skoncze jesc. ;) Heh kurde aaammmuuuuuuuuu! :p

Witajcie.
U mnie samopoczucie jest nie bardzo, gdyż jutro rano mam sie stawić w szpitalu, bo mam złe wyniki badania moczu (obecne białko i krwinki białe i czerwone). Cały czas chodze i beczę bo nie lubie szpitali i musze zostawić w domku mojego Krzysia a tak się dziś do mnie tulił jakby coś przeczówał. Mój pobyt w szpitalu potrwa w najlepszym wypadku do piątku (coś strasznego!)

Z dzidzią jest ok - strasznie mnie kopie przez całe dnie ale ja uwielbiam, to uczucie.

Buziaczki i do zobaczenia

Kolejny szpital... Jak ja juz slysze to slowo,to mnie trzesie... :( Trzymaj sie Megus! Jestesmy z Toba! :-*

Ja wieczorem sie poplakalam z tesknoty za moim Ukochanym Starym ś.p. Pieskiem... Mimo,ze u boku mam nowego Cudnego Kundelka... :(

A dzis mam nie za wesoly humorek... Mija 2ga rocznica smierci (samobojczej :( ) mojego kolegi... Zuzlowca... I tak mi smutno na serduszku,eh... Nienawidze 30 maja! :( :( :(

[ * ] Rafi... [ * ] :(

reklama
Megi trzymam kciuki :) będzie wszystko dobrze :)

Ja idę na tę chirurgię szczękową i trochę sie boję.Mam nadzieję,że sie tu jeszcze pojawie ;D

Do góry