reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cleo wszystkiego naj naj naj i oczywiscie duzo zdrowka kaski szczescia spełnienia marzen
Sto lat i wiecej ;D
Buzialki :-*

Niestety nie potrafie robic takich pieknych suwaczków i obrazeczków :-[
Ale szczere zyczonka dla Ciebie :-*

reklama
cleo! Trochę spóźnione ale bardzo szczere i serdeczne najlepsze życzenia urodzinowe!

Oj dziewczyny źle mi przez ten cukier nie wiem czy przekroczenie normy o 12 to dużo??

dzięki dziewczyny :)  miło z waszej strony. Niestety to nie był tak piekny dzien jak bym sobie go chciala wymarzyc. Córcia sie rozchorowała i wczoraj spedzila cały dzień w  domku, biegiem zrobiłyśmy zakupy, zrobiłam 2 ciacha i nie sa takie jak bym chciała. To znaczy są dobre, nie ma już prawie tortownicy ale to nie to. Dziś robiena jutro do przedszkola domek babajagi na Dzień Dziecka. Mam nadzieje ze wyjdzie. Ogólnie wogóle jestem w jakimś smętnym nastroju

Agutku nie przejmuj sie, kazdemu jakis dzień siez czymś innym kojarzy. Moze i ja mam w swoim życiu dzien który jest dla mnie wyjatkowo smutny a dla ciebie jest lub bedzie on wspaniały :) głowa do góry :)  

Alez dziś sobie pospałam ;D obudziałam się o 10.17!!! co jest u mnei raczej baaaardzo nietypowe.To pewnie dlatego,że poprzednie noce miałam zarwane przez zęba.
Dziś czeka mnie troche domowej pracy a jakoś dziwnie mi się nie chce ;D oj bardzo mnie ta ciąża zmienia ;D
No i znowu dostałam uczulenie,tym razem to nie wiem na co bo wczoraj przez tego zęba prawie nie jadłam.A może przez znieczulenie? dziwne.
Pomimo pochmurnej pogody pozdarwiam Was słonecznie ;)

CLEO, SPÓZNIONE ZYCZONKA, NIE DOJRZAŁAM WCZORAJ NA TYM WĄTKU, ŻE SWIETUJESZ :)
DUŻO ZDRÓWKA, DLA CIEBIE, RODZINKI I DZIDZIUSIA!!!!!!!!
PS. JA TEZ NIE UMIE ROBIĆ TYCH WSZYSTKICH SZTUCZEK, UPSSS.... :laugh:

Cleo,dziekuje sliczniutko,az mi naprawde ulzylo. :)

Ja dzis caly dzien w pracy zastanawiam sie,czy zapisac sie na te USG 3D,hihi. ;)
No i humorek mam tez juz lepszy. :D

a do mnie dziś zadzwonili, że mam sie szybko stawic u gina ( buuu o co chodzi) w dodatku moja lekarka chora i idę do jakiegoś faceta.. na domiar złego nie mam co z córcią zrobić..

Cleo wszystkiego najlepszego z okazji wczorajsztch urodzin !!!!!!!
Ale mam dzień od wczoraj,moja cora ma rożyczke a ja niestety nie wiem czy przechodziłam ją w dziecinstwie.Chcieliśmy zdobyć lek o nazwie Gamma-globulina ludzka i obdzwoniliśmy całą Polske i niestety takiego leku już niema, wycofali bo miał skutki uboczne.Czas do zaaplikowania zastrzyku to max 5 dni bo potem już nie uodparnia.I niestety zostało mi czekać czy zachoruje :(
Jedyny plus to to że jestem w 6 m.ciąży i mogą nie wystąpić powikłania u dziecka!
Jeju ale się denerwuje,całe szczęście że to nie początek ciąży bo byłoby bardzo zle.
I tak sobie myśle że gdyby kobieta miałaby duże prawdopodobieństwo rożyczki to byłaby na straconej pozycji bo w kraju nic niema by jej pomuc,poprostu nie ma leku.A wiem że w Niemczech jest możliwość podania!
Istne szaleństwo!!!

reklama
Mamoska! A który jesteś rocznik?? Ja 1976 i byłam w szkole szczepiona na różyczkę, może ty też i nie ma się co przejmować?? nie pamiętam od któego roku to szczepienie jest obowiązkowe. Mam nadzieję, że nic Ci nie będzie,

agamamaani mam nadzieję, że to nic poważnego ale mogliby Ci od razu powiedzieć a nie takie zagadki.

Agutka Ja Ci powiem, że na tym usg byłam i nie żałuję ani złotówki a filmik jest po prostu super! Oglądałam już chyba z 8 razy. Poza tym nieraz dobrze jak malucha zobaczy inny lekarz zawsze to inne oko. Ja wybieram się jeszcze raz na początku lipca.

Do góry