reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

EDI, trzymaj sie ciepło w takim razie, i zeczywiście mniej nerwów!!!! :)

Ja wróciłam od lekarza, zrobił usg, sprawdził wymiary malego, posłuchal serduszka. Potem jeszcze zbadał na foteliku czy czasem coś się niedobrego nie dzieje z szyjka. Wszystko jest ok. wykrył tylko jakies małe uplawy i zapisal globulki przeciwzapalne, bo powiedział, ze nawet małe zapalenie teraz w okresie ciązy moze byc niebezpieczne, no i kazal sie pilnowac, tzn. pilnować tych skurczy, czy sie nie nasila, poradził tez brać większa dawke magnezu bo działa rozkurczowo.
Jutro zatem czeka mnie badanie z paskudna glukoza, brrr.... tyle juz sie od was naczytałam już o tym, ze pewnie cięzko bedzie przechodziła mi przez gardło  :D
To na tyle, pozdrowionka  :)

reklama
O ja,ja tam odkladam te badanie najbardziej jak sie tylko da. :p No,ale juz w okolicach 15 czerwca bede musiala zrobic,bo 26 musze sie stawic z wynikami u swojego gina...  ::) ;)

A w tym tygodniu kolega przywozi mi kolejnego vinylka mojego ukochanego DJ`a,ahhh,jak sie wszystko ladniusio uklada! ;D ;D ;D

Edi trzymaj sie i mniej nerwów :)
Super Agutko ze wszystko cacy.
Ja mam coraz bardziej zmienne nastroje kurde az sama sie na siebie złoszcze i nie moge ze soba wytrzymac. A to sie smieje a to za 5 minut płacze. Matko oszalec idzie. Juz bym bardzo chciala zeby bylo normalnie.
No i chyba cos mnie zawiało bo jakos zle sie czuje w Warszawie od zeszłego piatku taka paskudna pogoda nawet grad padał wrrrrr.
No cóz ponarzekałam i mam nadzieje ze Wy ze mna jakos wytrzymacie :) I jakos mi przejdzie na dniach

Dziekuje Agutko jestes kochana i naprawde Cie podziwiam.
Kurde zeby mi juz mineło i za duzo zebym o bzdurach nie myslała, bo po co sobie głowe zawracac takimi pierdołami ;)
Buziolki :-*

Oj tam podziwiasz <zawstydzona ;) >. Ja tez czasami miewalam ciezsze chwile,ale teraz poprostu sie z tego wszystkiego smieje. :) I zobaczysz,ze i Tobie takie samopoczucie nadejdzie. :) Musisz byc nadal silna i cierpliwa,a za to napewno otrzymasz nagrode. :-* Pamietaj - nie jestes sama. :) Czyz to nie jest cudne? :D

Wiem Agutko i staram sie jak moge :)
Chciałbym juz miec swoja Julke przy sobie bo wtedy to juz naprawde wszystkie smuteczki by odeszły i pewnie juz bym nie myslała o samotnosci.
Jestescie super :-*

Tez juz bym chciala miec obok Zuzie moja Najdrozsza i Wymarzona. :) Ale jeszcze troszeczke... Zobacz,juz wiecej niz polowa za nami i jak to szybko zlecialo. :) Trzymaj sie Rybko i glowka do gory! :-* Damy rade,przeciez wiesz. :)

Dziekuje kochana jestes takim dobrym moim duszkiem :)
Lepiej na serduszku sie robi.
Damy rade i bedziemy super mamuskami :)
Bo silne z nas kobitki. Oczywiscie nie zapominajac o innych cudnych wrzesnióweczkach :)
:-* :-*

reklama
A ja wróciłam od gina. Wszystko w jak najlepszym porządku. Dzidziolek waży 650g,rowija się super i wogóle. Wyniki badań moczu OK! CIeszę sie niezmiernie. Dowiedzialam się jeszcze że od ostatniego USG które miałam w kwietniu mała sie obróciła. Wtedy główka była na dole a teraz na dole są nóżki! :laugh: teraz się nie dziwię że dostaje takie kopniaki na samym dole brzucha! :laugh:

Do góry