reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

anniu niestety nie bralam takich lekow i nie mogę ci pomóc, jedyne co mogę ci polecić to dużo odpoczywac :)

reklama
Aniu ja brałam przez koło miesiąc Urosept ale z wit. C po 3 razy dziennie i akurat u mnie wszystko się ładnie poprawiło...znaczy się wyniki moczu....bo działa to podobno odkażająco....ale to co Ty bierzesz to nawet nie wiem co to jest ;)

No w sumie to i ja nie wiem co mi jest,mialam swedzenie pochwy i pieczenie przy siusianiu, no i zle wyniki moczu - pojawilo sie bialko,cialka ketonowe i cukier, no i pani doktor postanowila mnie podreperowac nystatyna i urospeptem.Nystatyne przestalam brac 3 dni temu i mam wrazenie ze swedzenie wraca,do tego bole brzuszka po prawej stronie.W poniedzialek mam wizyte,mam nadzieje ze niepotrzebnie sie martwie i wszystko bedzie oki.

Nystatyne ja brałam na poczatku ciązy... pomogła.. a urosept brałam w pierwszej ciaży .. a co do białka w moczu - czy ciśnienie masz w porządku>> bo czasem przy nadciśnieniu się pojawia ..

cisnienie mam ok,zwasze bylam niskocisnieniowcem,teraz mam normalne 120/80.Zobaczymy co bedzie dalej-jutro ide sie "analizowac" do laboratorium a w poniedzialek pani dr zajrzy tu i tam:)i zobaczymy co bedzie.Mam nadzieje,ze wszystko wroci do normy.

Ja też wysłałam sms do Agutki! Mam nadzieję, że szybko do nas wróci.

Dziś rozpoczęłam walkę z szafą - chcemy ją przestawić a że jest wielka trzeba ją rozłożyć a przedtem wyjąć ciuchy. Najgorsze jest to że chciałam też siępozbyć części ciuchów ale terz nie wiem co zostawić a w co się jużnie mieszczę :(

Kurcze nie zagladałam na forum tylko przez wczorajsze popołudnie i wieczór i normalnie o zgrozo.
Zaraz wysle smska do Agutki. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. Musi byc bo inaczej nie bedzie.
Dzielna kobitka z niej. Musi do nas wrócic jak najszybciej raze ze swoim kochanym malenstwem.

No i ja teraz dopiero dopatrzylam sie co sie dzieje z Agutką!!!! Mysle, ze jak tyle dziewczyn trzyma za nia kciuki to bedzie dobrze!!!

AGUTKA!!! TRZYMAJ SIE ZDROWO, BO NA LEZENIE W SZPITALU TO TY MASZ JESZCZE CZAS!!!!BUZIAKI!!!

A u nas zrobiło się chłodno i ponoć ma padać deszcz :( Gdzie ta ciepła wiosna????
Ja dzisiaj zabieram się do pieczenia piernika, ktory dam do przedszkola na dzień rodzica.
U nas co roku szkoła i przedszkole organizuje festyn z występami i loterią.
Bardzo mi się to podoba bo karzdy rodzic ma dać jakiś fant ,a z uzbieranych pienięrzkow wysyła się biedniejsze dzieci na Zieloną Szkołę.
Moje ciasto też będzie do kupienia,1-den.kawałek kosztuje złotowka.

reklama
U nas też zimno i wogóle jakiś dzień taki ponury...aż się nic nie chce...tylko spać
a tu jescze cały dzień w pracy:( Widzę,że nie tylko ja jestem entuzjastką pieczenia - Mamaoska mam nadzieję,że pierniczek się uda.Ja w sobotę Skubańca piekłam i tak myślę,co by tu na niedzielę wyczarować.jakieś propozycje?:)

Do góry