reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mam taka nadzieje ze to minie :)
Przed chwilka wróciłam i padam ze zmeczenia. Jeszcze taka pogoda raz słonce raz deszcze.
Ale przynajmniej wiem ze safe bede robic na zamówienie bo taniej mnie wyniesie.
Jeszcze obskoczyłam hurtownie dziecieca i sklep z wózkami.
Co oczywiscie poprawiło mój troche podły humorek :laugh:

reklama
Mychus,mialam starszliwe skurcze w calym brzuchu,jakby mnie cos od srodka rozrywalo. :( Potworny bol nie do zalagodzenia i tylko potrafilam jek z siebie wydac. ;( W zyciu czegos takiego nie czulam... :( Az Dzidzia zaczela mnie kopac,jakby i ja to bolalo. :( No,a na dodatek caly dzien bolala mnie glowa... Kolejny dzien... Az mam zamglone widzenie i lzy w oczach tak boli. :(

Ide wlasnie do szpitala... Musze zbadac,czy mi nic zlego nie dolega... ;( I mam takiego stracha,ze chyba zaraz sie rozrycze... ;( Moja Dzidziulkooooo...! ;( ;( ;(

Agutka - trzymam za Was mocno kciuki , żeby było wszystko wporządku :-*Powodzenia

Agutka trzymamy kciuki .. daj znac potem co się działo.. mam nadzieję, zę to nic groźnego.. myslimy o tobie..

do mnie właśnie dzwoniła lekarka, mówiąc, zę mam bardzo podwyższone poziomy wątrobowe.. musze bardziej diety przestrzegać..

Aga mam nadzieja że to tylko silniejsze skurcze macicy i będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!
Agamamaani uważaj na siebie jednak trzeba tej nieszczęsnej diety pilnować,życze Ci DUZO SIŁY ;)

chyba dzis nie jest dobry dzień :( prawa połowa mojego brzuszka bardzo mnie boli, mam wrażenie jakbym miala tę cześć macicy w siniakach :( nawet jak dzidzia kopie to tak że aż pobolewa. Troszke się boję ale jak na razie staram się nie panikować, kurcze, zły dzień :(

Agutko trzymaj się, jak wrócisz to daj znać co sie dzieje.

Agamamani trzymam kciuki za dietkę, wiem że cieżko ją trzymać.

Właśnie napisała do mnie Agutka.
Niestety musiała zostać w szpitalu na obserwacji i badaniach.Podam Wam jej nr. kom. mam nadzieje że nie będzie mi miała za złe.Napiszcie do niej napewno lepiej się poczuje gdy będziemy z nią razem.605340317

Bardzo się niepokoi!!!!!!!!!!!!!!

ja napisze do niej z netu, bo nie mam niestety komórki ( ukradli mi dopiero co nowiutką ) więc jakby się dziwiła to ja )

reklama
Do góry