reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze ;) i teraz nie oszaleje od tych smsów ;D tez wyslałam ;)

Napisała mi że jestescie kochane i dziękuje! Poleży jakieś 2 dni,dostała zastrzyk nospe,a jutro reszte badań i USG.
Trzymam za nią kciuki!!!

Kurczę, a ja tak sobie pomyślałam,że może ją przyatakowała kolka nerkowa,ktróra zdarza się w ciąży gdy dzidziuś mocno uciska na nereczki.Miałam tak w poprzedniej ciąży i zapewniam ból ogromny i w dodatku nie wiadomo gdzie boli,tzn boli od kręgosłupa po dół brzucha i nie wiadomo czy to dzidzia czy coś innego_Oby tylko tyle.
U nas znowu pochmurnie choć przecież wczoraj ładnie sie wypogodziło, więc może ;)

Mam nadzieje ze u Agutki to nic poważnego i szybciutko do nas wróci :) <przytul>

Moje bóle brzuszka dziś zdecydowanie mniejsze, nie wiem czy tak będzie przez cały dzień ale staram sie oszczędzać. POgoda znów wietrzna i jakos brak mi checi na spacer. Mam ochote pójsć spać

U Agutki jest już lepiej a dzisiaj usłyszała pierwszy raz serduszko maleństwa :D
Na szczęscie ten paskudny wiatr u nas ucichł,bo wczoraj mało nie urwał głowy!!!

Ja dzisiaj też prawie całą noc nie spałam, naczytałam się wczoraj historii o dzidziach co się nie urodziły szczęśliwie...i jakoś tak się zaczęłam martwić tym moim brakiem ruchow...(albo ich minimalną ilością bo już sama nie wiem czy to czasami w brzuchu to ruchy czy kiszki się przewracają...hmmmm)....w każdym razie nastrój mam nie za specjalny.....

Agutka jest po morfologii, badaniu moczu i usg - wszystko jest dobrze, maleństwo rozwija sie prawidłowo. Boli ją glowa i bardzo chcialaby do domku. A najbardziej to narzeka na ból pupci od zastrzyków ;)

Agutku trzymaj się - wszystkie to o tobie myslimy :)

Agutka zgadza się ;) jesteśmy z Tobą ;)

Aga nie czytaj takich historii,albo czytaj ale nie przenoś od razu wszystkiego do swojego życia i na swojego maluszka bo mu będzie smutno w brzusiu :) a kopie malutko bo ma jeszcze na to czas :)

reklama
ja tez mam ciezka nocke za soba:(od jakiegos czasu wogole zle sypiam.I podobnie jak Cleo28 (chyba:) ) mam bole w prawej czesci brzucha.Czasem tak boli ze mi noga sztywnieje.Ale na szczescie Synek co jakis czas (czyli co 2-3 godziny) daje znac ze wszystko u niego ok i kopie w co moze:) Mam pytanie:czy ktoras z Was brala moze Nystatyne w polaczeniu z urospetem?I czy to wogole komus pomoglo?Bo mam wrazenie,ze mi jakos ani Clotrimazol ani Nystatyna nie pomaga:(

Do góry