reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ale jazda.Facet w sklepie zamówił nam złe szafki do kuchni ;D na szczęście nie wszystkie i w dodatku tych co nie chcieliśmy udało się zwrócić i zamówic poprzednie.Ale zamieszania było co niemiara.

Adasiu witaj w gronie chłopaczków ;D
Margolissssss spiesz się ;)

reklama
Dziś rano dzwoniłam do kliniki w sprawie rejestracji i usłyszałam to samo tylko ze z dodatkiem ze jak mam kartke od gin że mam byc wtedy a wtedy to mam przyjechać i wtedy zobaczą bo przecież nie ma miejsc. Godz. 8 rano, wielkie poszukiwania, mała do przedszkola dobrze że Piotr jest to małą odprowadził. Pojechałam, pokazuje kartkę i w ciągu minuty zostalam zapisana na 10.30 wiec jednak było miejsce. Szkoda tylko ze ja sie tyle nawkurzałam.
Projekty Zuzi mebelków złożyliśmy dzis w dwóch firmach, mają dzwonić po wyliczeniu kosztów, potem następna podroz w celu umówienia szczegułów i może w czerwcu będą gotowe
Adasiu cieszę sie ze twoje przeczucie sie jednak sprawdziło. Ja niby też miałam na synka przeczucia ale moje chybanie są tak mocne jak twoje. Zersztą nam dała 80% pewnosci. Zobaczymy następnym razem ale to chyba bedzie dopiero w końcu czerwca albo na początku lipca bo 2 czerwca wiem ze mnie na fotelik karze wejsć. Nie lubie tego :(
Margolis mam nadzieję ze sie jednak zebrałas i cała i ubrana dotarłas do lekarza. Powiedz nam szybciutko co tam ci za dobre nowiny powiedzili :)

Wczorajsza wizyta u gin w sprawie płci nie przyniosła żadnych rewelacji...czyli ten który wcześniej pokazał, że jest chłopcem potwierdził to wczoraj pokazem ekshibicjonistycznym, ten dzidziuś co nie pokazał wczoraj też nie pokazał :) USG połówkowe wypadło ok...narządy zdrowe.

Margolis moje dzieci też mają różnice wagowe ...jedno waży 400 gram a drugie 470 gram...i lekarz mówi, że to spoko....serducha mają zdrowe, żołąki, pęcherze, mózgi...itd....nawet się zsikały w czasie badania ;)

Aga! Super, że maluszki zdrowe! Oby tak dalej!

U mnie wynik badania moczu w porządku! Super lek pomógł! Na wizytę 1 czerwca mam zrobić obciążenie glukozą. Bardzo obrzydliwe to do wypicia??

obrzydliwe :D ochydne.. ale jak się wciśnie cytrynę ( do tej drugiej próbki takzrobiłam) to juz się da wypić.. najgorsze jest to siedzenie i czekanie na czczo tyle czasu.. .

Aguś ważne że maleństwa zdrowe!! :laugh:

Margolis ja idę na badanie obciązenia glukozą 29 maja i też wezmę cytrynę bo czytałam że tak można a i lepiej to znieść!! :p

A już nie długo zaczyna sie mój serial "gotowe na wszystko" w Polsacie. Film jest świetny i uwielbiam go!! dziewczyny które go nie oglądacie - naprawdę polecam - film się wam spodoba na 100%. Ja tak się przy nim potrafię uśmiać i zrelaksować że szok!!

ja tez go uwielbiam.. z tym, ze ja w soboty w powtórkach oglądam - wtedy akurat zazwyczaj moja mama Anie zabiera na spacerki a ja mam czas dla siebie :D

Wiecie co ja już głupia jestem. Mi lekarz powiedział, że mogę sobie kupić glukozę, wypić w domu i za godzinę pojechać na badania.

reklama
a to pierwsze na czczo to ja sobie masz zrobić?? sama ?? dziwny ten lekarz.. mikazali przyjśćna czczo, pierwsze badanie bez glukozy.. potem wypicie glukozy i drugie badania ( czasemkażą niektórym czekać kolejną godzinę na trzecie badanie- mi się upiekło)

Do góry