reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Agamamaani i ja mam jedną pare biodrowek rybaczek i też mi zjezdzają.Mimo wszystko najlepsze są te na gumkach i kangurki.

Ale mi coś źle. Wróciłam sybko ze spacerku bo mi się w głowie kręciło i znowu mnie w nosie kręciło niefajnie. Idę poleżeć bo na 18 do szkoły rodzenia.

Najlepsze spodnie są te które mają na brzuszek miejsce jak kangurek.U góry z gumką która jest długa i można dowolnie regulować.Ja jestem z nich naprawdę zadowolona, wczoraj kupiłam na allegro takie spodnie na lato 3/4 bojówki.
A dzisiaj o 21:40 idę na usg do Provity na Żelazną i mam trochę stracha !

Jeju ale się obiadłam dzisiaj!!!!!!!!! Ugotowałam gołąbki z włoskiej kapusty i sos pieczarkowy.
Miałam tak na nie ochote że aż poparzyłam sobie język.Wciągnełam 3 ogromne sztuki ale mialam smaka :p :p

Adasiu na pewno bedzie dobrze, jak wrócisz to daj znać :)

Wkurzyłam się. Dzwoniłam do tej mojej kliniki aby umówić się na termin podany mi przez gin a tu mi w recepcji mówi że nie ma miejsc. Pytam sie jej to co ja mam zrobić skoro 1 czerwca mam zrobic morfologię i badania glukozy i ze świeżym wynikiem iść na wizytę a ona że on nie wie, że ona nic nie moze zrobic bo lista pełna. Wiec mówie dobrze, rozumiem ale co ja mam zrobic. Wynik ma być zrobiony 1 czerwca a na wizytę to kiedy mam pójśc? jak minie kolejny miesiąc? Ona że naprawdę nie wie, że moze w inny dzień. To jej tłumacze że to ma być wizyta z fotelem, więc gabinet musi być ten i ten a w tych gabinetach przymuje tylko w piątki. Tylko że ona dalej mi że ona nie wie. Szkoda tylko ze ja też nie wiem po co on tam siedzi :mad:. Mam zadzwonic jutro, po co? Nie wiem.

cleo.. może jutro się okaże , że ktoś zrezygnował.. ja zawsze wychodząc z gabinetu profilaktycznie się zapisuję na następną, aby potem nie było takich problemów..
a w ostatniej chwili i tak się często okazuje, że masa ludzi porezygnowała z wizyty..
a może tej twojej chodzi o to aby prywatnie pochodzić...

Aga ja chodzę do niej prywatnie a zapisy są ogólne dla płacących tych z funduszu. Co do zapisywania to ja też bylam zaraz po wyjściu z gabinetu ale wtedy nie było jeszcze grafiku na czerwiec. Kazano mi zaczwonić po niedzieli wiec dzis dzwoniłam. Koszmar - zobaczymy jutro

reklama
Do góry