reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Agamamaani i ja mam jedną pare biodrowek rybaczek i też mi zjezdzają.Mimo wszystko najlepsze są te na gumkach i kangurki.

Ale mi coś źle. Wróciłam sybko ze spacerku bo mi się w głowie kręciło i znowu mnie w nosie kręciło niefajnie. Idę poleżeć bo na 18 do szkoły rodzenia.

Najlepsze spodnie są te które mają na brzuszek miejsce jak kangurek.U góry z gumką która jest długa i można dowolnie regulować.Ja jestem z nich naprawdę zadowolona, wczoraj kupiłam na allegro takie spodnie na lato 3/4 bojówki.
A dzisiaj o 21:40 idę na usg do Provity na Żelazną i mam trochę stracha !

Jeju ale się obiadłam dzisiaj!!!!!!!!! Ugotowałam gołąbki z włoskiej kapusty i sos pieczarkowy.
Miałam tak na nie ochote że aż poparzyłam sobie język.Wciągnełam 3 ogromne sztuki ale mialam smaka :p :p

Adasiu na pewno bedzie dobrze, jak wrócisz to daj znać :)

Wkurzyłam się. Dzwoniłam do tej mojej kliniki aby umówić się na termin podany mi przez gin a tu mi w recepcji mówi że nie ma miejsc. Pytam sie jej to co ja mam zrobić skoro 1 czerwca mam zrobic morfologię i badania glukozy i ze świeżym wynikiem iść na wizytę a ona że on nie wie, że ona nic nie moze zrobic bo lista pełna. Wiec mówie dobrze, rozumiem ale co ja mam zrobic. Wynik ma być zrobiony 1 czerwca a na wizytę to kiedy mam pójśc? jak minie kolejny miesiąc? Ona że naprawdę nie wie, że moze w inny dzień. To jej tłumacze że to ma być wizyta z fotelem, więc gabinet musi być ten i ten a w tych gabinetach przymuje tylko w piątki. Tylko że ona dalej mi że ona nie wie. Szkoda tylko ze ja też nie wiem po co on tam siedzi :mad:. Mam zadzwonic jutro, po co? Nie wiem.

cleo.. może jutro się okaże , że ktoś zrezygnował.. ja zawsze wychodząc z gabinetu profilaktycznie się zapisuję na następną, aby potem nie było takich problemów..
a w ostatniej chwili i tak się często okazuje, że masa ludzi porezygnowała z wizyty..
a może tej twojej chodzi o to aby prywatnie pochodzić...

Aga ja chodzę do niej prywatnie a zapisy są ogólne dla płacących tych z funduszu. Co do zapisywania to ja też bylam zaraz po wyjściu z gabinetu ale wtedy nie było jeszcze grafiku na czerwiec. Kazano mi zaczwonić po niedzieli wiec dzis dzwoniłam. Koszmar - zobaczymy jutro

reklama
Do góry