reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

O widzisz Margolis i cena nie taka straszna :)
Chyba znowu tam zajrzę,ale mam wrażenie,że w moim h&m jest kiepskie zaopatrzenie :(

reklama
A mi cos z tylu w zebrach sie poprzestawialo - chyba w nocy krzywo spalam i mnie boli prz poruszaniu. :( Musze sie czyms posmarowac...
Poza tym smutno mi sie zrobilo,bo bylam z moim Szczeniaczkiem na szczepieniu u weterynarza (10w1) i ona teraz chodzi taka smutna... To normalne,jak mi powiedziala pani doktor... No i przez to,ze Albuska taka smutna,to i mi minka zrzedla... :(
Ale za to dostalam dzis moja wyczekiwana sukienusie z allegro! :D Jest poprostu bossssssssssssska! :D Mam nadzieje,ze jutro bedzie taka w miare pogoda i bede sie mogla w nia ubrac. ;) Oto ona: http://allegro.pl/item101689826_101689826.html . :D Tyle,ze kolorek w rzeczywistosci przypomina kawe zbozowa z mlekiem. :D Sliczny! :D Ahhhhh. :D

Wiesz Agutko i ja mam taką jensową ogrodniczke ( troszke cieńszy elastyczny materiał) i ja uwielbiam.
Wcześniej myślałam, że w spodniach lepiej mi się chodzi ale odkąd ją mam to zmieniłam zdanie.Polubiłam nosić kiecki,owiele wygodniej i lużniej ;D

Mamaosku,wiesz co? ;) Ja w ciazy wlasnie polubilam strasznie sukienki i spodniczki. :D Jak zawsze w spodniach,tak teraz najchetniej wymienilabym cala garderobe. :D

Adasia,dziekuje slicznie. :D Ja ostatnimi czasy tez jakos zaczelam wysiadywac w poszukiwaniu roznych ciekawych rzeczy. :D Teraz szukam sobie jakiegos taniego i w miare ok discmana,co by caly czas miec "przy sobie" muzyke Mozarta (dziala uspokajajaco na Dzidzie :D ),gdyz na mp3 playera,niestety,mnie nie stac...
undecided.gif

Hej Agutka apropos Mozarta, to nie wiem czy czytałaś czerwcowe "mamo to ja" - jest tam na początku gazety "Pamiętnik z brzuszka" - super opis przeżyć dzidziusia w brzuszku u mamusi i jest też właśnie wspomniane o muzyce Mozarta.
Artykuł polecam wszystkim do przeczytania.

Dzisiejszy wieczór mam wyłącznie dla siebie (mąż w delegacji a synuś już śpi) wiec buszuję po necie.

Wiecie co a u mnie z garderobą to jest tak: zeszłą ciąże prawie całą przechodziłam w sukieneczce i spódnicach a teraz to uwielbiam spodnie, oczywiście chodzę już tylko w ciążowych.

O,dziekuje Megusku. ;) Ja wlasnie slyszalam od kolegi o tej muzyce Mozarta. :) Wiec widze,ze to jednak prawda. :D
Trzeba sie bardziej postarac o tego discmana. ;)
Ja tam ide powolutku spac - moja godzinka nastala. ;) Wiec milutkiej nocki Wam zycze moje Dziewuszki! :D A Waszym Dzidziom (no i Wam tez :D ) przesylam cmokusie na dobranoc! :D

reklama
Do góry