reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cześć Mamuśki ;D

..a ja dziś na 16.00 do lekarza, zobaczymy co powie na wyniki i w ogóle zobaczę moje maluchy bo ruchów nie czuję i muszę je zobaczyć.....:) jak fikają :) no dziś USG połówkowe...mam trochę stracha...może druga dzidzia pokaże co ma między nózkami ;)

reklama
Aga jak wrocisz to od razu pisz,będziemy czekać na wiesci ;)
Oj jakoś tak chłodniej się zrobiło,słoneczko gdzieś uciekło :(
W sobote pomagam mamie robić imieninowego grila dla taty i poprosiła bym uszykowała szparagi,nie wiem jak się do nich zabrać.
Ugotować to ja je umiem ale jak podać i z czym,musze poszukać w necie.A może Wy znacie jakiś sprawdzony przepis?

ja szapragi robie a'la kalafior .. gotuję i podaję polane podsmażoną bułką tartą..andaje się jako przekąska do pieczonej karkóeczki..mniam :) ale można pewnie i bardziej elegansko je zrobić.. mi taki sposób pasuje..

Agamamaani! Trzymaj się dzielnie!

Aga_Mazury Szybko wracaj z wieściami!

A ja jutro idę do lekarza z wynikami! Mam nadzieję, że jest lepiej.

dentysta mnie nie przyjął bo się śpieszył.. za to za tydzień mam iśc na podwójną wizyte i mojej córci tez będzie sprawdzał ząbki.. ale będzie wesoło :)

Agamamaani,ja dzis jak sie wyrobie bede skrobac lozeczko i moze w tym tygodniu wezme sie juz za malowanko,bo skoro mi ten brzuch juz zawadza,to wole z tym malowaniem nie czekac,hehehe. ;)

A ja dziś robilam zakupy malarsko-remontowe żeby zabrac się wreszcie za kuchnię :)
i chyba się nieco zmęczyłam.
W dodatku w nocy śnilo mi się,że mojemu Aniołkowi ukradli aniołka na znicze i tulipany z wazonu.Oczywiście po przebudzeniu polecialam na cmentarz a tam wszsytko stało na swoim miejscu ;) ulga niesamowita.
Wczoraj mierzyłam fajne spodnie w Gemo,ale 38 było na już a 40 na nie wiem kiedy więc ich nie kupiłam.A w h&m były takie pod brzuch,ale mi nie pasowaly bo jakoś takich nie lubię ;D
Aga daj znać jak maluszki ;)

reklama
te pod brzuch się nie sprawdzają.. przynajmniej u mnie.. mam dwie pary takich i klę je na czymświat stoi ( a szkoda mi teraz kasy wywalać na kupno kolejnych) ciągle mi zjeżdzają gdy siadam a gdy wstaję to musze je podciągac.. jak idę to po pięciu krokach mam je już w połowie brzydko mówiąc tyłka.. szelki sobie do nich dokupiłam i wyglądam śmiesznie,ale przynajmniej nie podciągam ich co pięć minut :p

Do góry