reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Margolis mi tez zaczynają puchnąć.. kupiłam sobie klapki scholla w nadzieji, że beda akurat na ciąże .. i już mi nogi w nich puchną.. boję sie, że będę musiała całe lato w zeszłorocznych "rozklapcianych" sandałkach chodzić..
do tego w nic się nie mieszczę i muszę sobie mase koszulek i jakieś sukienki kupić, bo normalne koszulki jak topy na mnie wyglądają - brzuch cały odsłonięty :)

Witajcie kobietki ;)
Mamaoska cieszę sie ogromnie,że Twoja dzidzia ma sie cudownie ;)
Margolisssss gratuluje kopniaczków,i jak zrobiłaś te zakupoy w h&m bo mnie się tam nic nie trafilo :(
Ja "powiedzmy" odpoczęłam ;) również robiłam zakupy,ale buty i tak nietypowo bo zimowe ciuchy ;D u moich rodziców w miasteczku komornik likwidował sklep i dał znać tacie... i mocno przyszalałam,niestety tak bardziej zimowo ;) dlugi korzuszek za 45zł,czy płaszczyk pikowany za kolano tez za 45zł ;D luuuubię takie zakupy.
Co do opuchlizny to dziś pierwsze drobne jej oznaki,a poza tym Wojtuś ugniata mi skutecznie wątrobę bo mam czarną skórę wokół obrączki ;D i na sąsiednich palcach ;D
Ach! i przywiozłam od mamy takie piękne tulipany ;) i konwalie co cudnie pachną ;)
buziaki

ja też mam tulipany w wazonie.. od znajomch je przywiozłam.. pięknie wyglądają.. uwielbiam je chyba bardziej niż róże..

Agamamaani! Też sobie kupiłam klapki i są okropne a wyglądały tak ładnie. Też myślałam o Schollu ale jak nic nie dają to szkoda chyba kasy i też chodzę w starych...

Edi! kupiłam dwie pary spodni lnianych jedne białe do pół łydki na stoisku dla ciężarnych i drugie w kolorze kakao już na normalnym. te drugie są dłuższe ale mają rozcięcie z przymarszczeniem na nogawkach. Jestem bardzo zadwolona bo super się w nich czuję a musiałam coś kupić bo w absolutnie nic nie wchodziłąm. dobrze, że przed ciążą przez biust chodziłam w dużych koszulkach i dość długich więc jeszcze się nadają.

Mycha w h&m,ale u mnie są jakies takie badzoewne te ciążowe,ale na tych zwykłych fakt nie bylam a może warto. Właściwie to chciałabym takie do pół łydki,żeby w nich lato przechodzić.
Wiecie co,od wcozraj rozrywa mi stawy na deszcz,a deszcze mnei olewa :D dobrze,że w nocy kicia mi nóżkę ogrzewała :)

Te ciążowe kosztowały ponad 100,a tak jak pisałam nie sprawdzałam np.zwykłych ubrań albo duuuużych rozmiarów ;D

reklama
Jedne i drugie kosztowały 79,90zł i te ciążowe kupiłam we Wrocławiu w Centrum Bielany - Galeria Tesco a drugie we Wrocławiu na Świdnickiej - w sklepach H&M.

Do góry