reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

No to miłych zakupów dziewczyny!! :) Agutko tylko nie przesasdzaj z tym słońcem. W ciąży nie można lezeć plackiem na słońcu, nie może dojść do przegrzania bo to bardzo niebezpieczne!!!

reklama
mamaoska tak się cieszę , że wszystko wporządku :) naprawdę wierz mi ulżyło mi , bo bardzo mnie Twoje ostatnie wiadomości na temat dziecka zasmuciły i myślałam o tym ale teraz to cudnie że jest ok
:)

Mamaoska! Bardzo się cieszę!!

Ja poszalałam w H&M i kupiłam dwie pary spodni. Zdecydowałam się dlatego, że są tak zrobione, że spokojnie będę w nich chodziła i nie w ciąży. Do tego też biegam po Lumpexach. W jednym ma mi pani odłożyć białe lniane spodnie ciążowe. Zobaczymy czy fajne. Do tego znowu poszalałam na allegro i kupiłam śliczne ciuszki dla maluchów. http://www.allegro.pl/item102572740_pajac_dla_wczesniaka.html i jeszcze parę.

Mycha,ale ja to wiem. :) Siedze godzinke,no 1,5 max. :) To co trzeba (glowka i brzusio) sa zasloniete,wiec nie ma obaw. ;) Ale dzis chyba nic z tego,bo slonko gdzies mi ucieklo. :(

Poszalalam w lumpexikach troszeczke i kupilam sobie spodnie typowo ciazowe (z guma niczym torba kangurka) - 3/4 w taka malutka krateczke (pepitke ;) 5zl! ),spodniczke i na ciaze i nie - niebiesciutka pomazana :p (8zl!) i sukienusie do "biegania" po ogrodku (6zl!). :D Teraz oczekiwanie na sukienusie z allegro,no i wreszcie bede miala co ubierac na dolna partie cialka. :D
Wynalazlam tez dzieciece body z Kubusiem Puchatkiem (uwielbiam te bajke :D ),2 kaftaniki i bialego pajacyka,ktory ma juz przyszyte lapki - niedrapki. :D

Ogolnie - agutka meeeeeeeeeeeeeeeeeegaaaa zadowolona! :D :D :D

ja się tak w pewnym monenci rozszalałam z ciuszkami dla siebie ze teraz przystopowałam, moze w lipcu coś jeszcze dokupię ale już tak spokojnie bo potem mam wyrzuty że córci i mężowi nic nie kupię

Obiecałam zdjecia nowo pomalowanych ścian i oto w końcu mogę je wkleic :)
d00119739vs.jpg

d00119748ux.jpg

reklama
Piękna pogoda sie skończyła, pada deszczyk ale nie mam zamiaru psóć sobie przez to humorku. Córcia dała dzis dużej pospać niż ostatnio bo aż do 7.40 - ostatnio jest to 6.30!!!!. Jak wróci mąż z opracy bierzemy dvd i jedziemy dziadką pokazać ich wnusię :)

Czy za wami też chodzi słodkie? Ja mam ostatnio z tym duży problem, już nie wiem jak sie przed tym bronić - nie wiem jak jutro wejde na wage  ::)

Acha i dobra wiadomosc - wczoraj zaczął sie 6 miesiąc - ale sie cieszę już coraz blizej :)

Do góry