kasiente
Fanka BB :)
kasiente onanana no wlasnie dobrze jest nieraz chodzic do pracy bo mozna czasem pogadac albo oderwac mysli od jednego tematu ciążowego. Ja teraz na urlopie wychowawczym jestem. Wczoraj akurat bylam w pracy zeby powiedziec kierowniczce o ciazy. Pogratulowala. Popytalam o inne młode mamy bo w firmie jest nas juz ponad 10 dziewczyn Ale co z tego jak 10 min rozmowy niewiele daje
no ale ja na L4 jestem wiec tylko smsami z moimi laskami z pracy i tam wsrod nich sa tez takie ktore juz w naszej firmie nie pracuja ale chetnie sie spotykamy co jakis czas i jest bardzo sympatycznie bardzo mile i fajne dziewczyny, z ktorymi mozna szczerze pogadac jedna mam ciezarna kumpele z ktora sie znamy od zerowki ona we wrzesniu rodzi inna kolezanke mam ktora rodzi w pazdzierniku ale z nia nie utrzymuje stalego kontaktu
Nimfi nie przejmuj sie lepiej nie miec zbyt wielu znajomych niz miec takich ktorzy nie sa szczerzy.
Co do chrztu my z moim mezem jestesmy zgodni. Nie chcemy meczyc dziecka po urodzeniu i byc moze ze chrztem poczekamy kilka lat. Natomiast obiecalam mojemu bratu ze bedzie chrzestnym