reklama
asia_asienka
Początkująca w BB
Dzień dobry mnie też od rana mdliło, ale na szczęście obyło się bez wymiotów
Poxo
Fanka BB :)
A u mnie pogoda senna... i tak też się czuję... (choć spałam od 21- 9.30 )
ale to fakt... jakaś taka kopnięta chodzę od jakiegoś czasu... nie mogę się jakoś tak porządnie skupić...
Co do innych dolegliwości, to nieczęsto do kibelka (ale to też już moja taka natura...(choć dziś troszkę ulżyło, może dlatego, że zjadłam wczoraj 8 gołąbków... mmmmm uwielbiam... )), piersi troszkę, ale tylko troszkę mniej doskwierają... Czasem poboli krzyż... iii zieeeewanieeee...
ponko co do humoru, to też jakaś taka drażliwsza jestem... i też obrywa się osobom trzecim... głównie mojemu przyszłemu... no cóż... chyba tak już to musi być...
ale to fakt... jakaś taka kopnięta chodzę od jakiegoś czasu... nie mogę się jakoś tak porządnie skupić...
Co do innych dolegliwości, to nieczęsto do kibelka (ale to też już moja taka natura...(choć dziś troszkę ulżyło, może dlatego, że zjadłam wczoraj 8 gołąbków... mmmmm uwielbiam... )), piersi troszkę, ale tylko troszkę mniej doskwierają... Czasem poboli krzyż... iii zieeeewanieeee...
ponko co do humoru, to też jakaś taka drażliwsza jestem... i też obrywa się osobom trzecim... głównie mojemu przyszłemu... no cóż... chyba tak już to musi być...
U mnie dzis lekkie wirowania w glowie bo rano bylam na pobieraniu krwi a po tym nie moge dojsc do siebie przez dlugi czas.
Czuje lekka zgage czy mdlosci ale zazwyczaj pomaga zjedzenie cukierka albo chrupeczka
Tak wiec jest w porzadku, jak gdyby nigdy nic
Czuje lekka zgage czy mdlosci ale zazwyczaj pomaga zjedzenie cukierka albo chrupeczka
Tak wiec jest w porzadku, jak gdyby nigdy nic
Mnie najczęściej mdli właśnie z głodu. Tylko jak jestem głodna muszę zjeść coś wyrazistego, bo inaczej nie przejdzie i mdłości tylko się nasilą. Dzisiaj pierwszy raz od 4 dni się znowu z nimi spotykam. Trzeba było tak się całemu światu nie chwalić, że nagle jest lepiej
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ja to dzisiaj zamulam wczesnie rano wstalam dzisiaj bo bylam u mojego GP dalam im troszke siuskow do wyslania do szpitala no i teraz czekac Pogoda nie jest zla,ale chyba mam niskie cisnienie bo spac mi sie chce i taka slaba jakas jestem
Leika zdrowia dla coreczki zycze obu jak najszybciej wrocila dziewczyna do formy :-)
Leika zdrowia dla coreczki zycze obu jak najszybciej wrocila dziewczyna do formy :-)
Podziel się: