reklama
Przyznam jeszcze ze bedac w pierwszej ciazy az do porodu nosilam staniki usztywniane i w czasie ciazy moje piersi bardzo zle sie w nich czuly. Teraz przerzucilam sie na miękkie bezszwowe i piersi czuja sie o wiele lepiej
Takze polecam miekkie staniki. Moze pomoga.
B
Bryszka
Gość
Zapewne są komfortowe bardziej niż te sztywne ale moich piersi nie utrzyma taki stanik ;( teraz mam DD lub nawet E rozmiar więc biust miałabym u pasaPrzyznam jeszcze ze bedac w pierwszej ciazy az do porodu nosilam staniki usztywniane i w czasie ciazy moje piersi bardzo zle sie w nich czuly. Teraz przerzucilam sie na miękkie bezszwowe i piersi czuja sie o wiele lepiej
Niuniunia20
Fanka BB :)
Ja noszę usztywniany stanik ale moje piersi mają się w nich dobrze bo mam dobrze dobrany. Nie ściska itp. Jest wszystko dobrze.
Na codzień po domu mogłabym chodzić w tych miękkich ale w goście do kogoś jechać bym się nie odważyła bo głupio bym się czuła w takim staniku.
Na codzień po domu mogłabym chodzić w tych miękkich ale w goście do kogoś jechać bym się nie odważyła bo głupio bym się czuła w takim staniku.
Ja sie przezwyczailam po 2 msc uzywania go, a tez na poczatku czulam sie jakbym nic na piersiach nie miala Teraz widze same zalety. No i mam stanik wyprofilowany, taki ktory unosi piersi do gory. Na szczescie nie wisza jak flaczki...
Mnie też swędziała a nawet łuszczyła się skóra brodawek i kupiłam b.dobry krem z serii Babyderm właśnie do brodawek w Ross.....(nie chcę robić reklamy). Krem to właściwie maść, ma kolor żółty, ale składa się z naturalnych olejków i na tubce jest napisane, że nie szkodzi nawet Maleństwu w czasie karmienia piersią (nie trzeba go specjalnie usuwać),ale to na przyszłość
Polecam!
Polecam!
B
Bryszka
Gość
Mnie wczoraj i dziś w nocy umęczyły dwa ataki bólu podbrzusza... Ten ból z wieczora był bardzo kujący a ten nocny taki skurczowy jak przy dolegliwościach żołądkowych i jedyne lekarstwo to wstać z łóżka i się przejść choć odrobinkę, czy któraś z Was miała??? jutro zaczynam 17 tc to chyba za wcześnie na jakiekolwiek skurcze ;(
reklama
ankusch
Fanka BB :)
Bryszka ja tak miałam mnie męczyło kilka dni myślałam że wykituje a w nocy to masakra..najpierw w podbrzusze bolało a potem przeszło w górę piekło mnie bolało szok..z gin się kontaktowałam kazała brać no - spe zwykłą albo forte i nic po kilku dniach piekło mnie i w końcu okazało się że zgaga nawet nie wiedziałam co to bo nigdy nie miałam..a ja poza tym mam problemy z żołądkiem kazała kić len mielony i maalox bardzo mi pomógł i nadal go pije po nie przeszło mi jeszcze...
Podziel się: