reklama
I
inna_a
Gość
Myśle, że jest wszystko ok tak ma pewnie być
ważne żeby się nie przemęczać i jeść zdrowo, później będą nam dzieciaczki w brzuszku kopać to będziemy spokojniejsze, ja to w nocy już nie wiem tylko jak spać przekładam się z boku na bok i na plecy i ciągle mi nie wygodnie, a do tego ciągłe wstawanie do łazienki.
andrzelika, skurcze porodowe oczywiscie tez mnie bolaly
ostatnie godziny to dosłownie chciałam chodzić po ścianach -czułam sie jak wariat w pokoju bez klamek co chce uciec 
Traciłam świadomość i poprostu jak juz bylo po wszystkim to leżałam i odpoczywalam sobie. Byłam tak zmęczona że nie docieralo do mnie co mówili inni. Rodzenie łóżysta i ból z nim związany był dla mnie wielkim zaskoczeniem. Teraz wiem że na tą chwilę film mi się całkiem urwał na kilka minut, chyba z tego ostatniego bólu. Dopiero jak mi dziecko położyli na klatce piersiowej to odzyskalam świadomość.
Jak teraz o tym mysle to ciesze sie bardzo że mąż był przy mnie, bo bez niego naprawde nie wiem co bym zrobiła. Ostatnią godzine pamiiętam taka że w kółko gadalam, ze nie dam już rady, że już nie chce dłużej itp No i wrzeszczalam - mąż uznzał że nigdy by nie podejrzewał że mam taki mocny glosik.
kasiente ja podczas snu mam plaski brzuszek i ledwo wyczuwalne twardości
Natomiast gdy juz wstane to znów piłeczka okrągleje.

Traciłam świadomość i poprostu jak juz bylo po wszystkim to leżałam i odpoczywalam sobie. Byłam tak zmęczona że nie docieralo do mnie co mówili inni. Rodzenie łóżysta i ból z nim związany był dla mnie wielkim zaskoczeniem. Teraz wiem że na tą chwilę film mi się całkiem urwał na kilka minut, chyba z tego ostatniego bólu. Dopiero jak mi dziecko położyli na klatce piersiowej to odzyskalam świadomość.
Jak teraz o tym mysle to ciesze sie bardzo że mąż był przy mnie, bo bez niego naprawde nie wiem co bym zrobiła. Ostatnią godzine pamiiętam taka że w kółko gadalam, ze nie dam już rady, że już nie chce dłużej itp No i wrzeszczalam - mąż uznzał że nigdy by nie podejrzewał że mam taki mocny glosik.
kasiente ja podczas snu mam plaski brzuszek i ledwo wyczuwalne twardości

Ostatnia edycja:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
A ja dzisiaj sie jakos tak dziwnie czuje,bol plecow i nawet nie wiem dlaczego a do tego wydaje mi sie ze piersi mam jakies takie mniej bolace
ja chyba zaczynam schizowac juz,zwlaszcza ze ten tydzien to jest dla mnie bardzo stresujacy.........

I
inna_a
Gość
Ssabrinaa- nie schizuj się mnie też bolą plecy, a piersi przestały na razie i bólu brzucha też nie mam, a jest dobrze wszystko
w sumie po usg się uspokoiłam, bo też miałam stresujący tydzień i płakałam, a wtedy boję się, że zaszkodzę dziecku.
Nimfii-ja mam twardy brzusio już jakby nie wiadomo który miesiąc był.
A teraz mnie ta pogoda męczy jest ciepło i pięknie, ale spać mi się chce w południe, a w nocy nie mogę przekładam się z boku na bok.
Nimfii-ja mam twardy brzusio już jakby nie wiadomo który miesiąc był.
A teraz mnie ta pogoda męczy jest ciepło i pięknie, ale spać mi się chce w południe, a w nocy nie mogę przekładam się z boku na bok.
ankusch
Fanka BB :)
A mi to tak wszytko chyba odeszło..chociaż czasem głowa zaboli ,coś w brzuchu zaciągnie albo mam chęć się położyć troszkę ..no i czasem pawik wyjątkowo rzadko ale dawno nie było:-)
agutek79 współczuje mdłości z wymiotami rano
Ssabrinaa ty schizujesz ja chyba też trochę za tydzień idę na wizytę i już wymyślam nie wiadomo co...
agutek79 współczuje mdłości z wymiotami rano
Ssabrinaa ty schizujesz ja chyba też trochę za tydzień idę na wizytę i już wymyślam nie wiadomo co...
Widze że bedzie mi ciężko przechodzić ciąże latem. Co prawda pierwszą ciąże też przechodzilam latem (od czerwca do lutego nastepnego roku), ale wtedy mialam 4 pierwsze miesiące ciąży w największe upały. a teraz miesiąc 3-6 przypadnie na upały.
Wczoraj było "tylko" 25stC a ja zdychałam
Było mi strasznie duszno, jakbym nie miała czym oddychać. Jadąc samochodem było tylko gorzej. Choroba lokomocyjna się pokazała
Gaviscon o smaku mięty, tabletki do rozgryzania i żucia, 8 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
To coś dla mam które męcza mdlosci. Leczenie objawów żoładkowych, zgagi, niestrawności. może pomóc przy mdlosciach, a jest zalecany dla kobiet w ciąży. Ja sobie to właśnie zakupie bo inaczej nie dam rady wsiąść do auta
A tak w ogole to ostatnio się nakupuje w tej aptece "Dbam o zdrowie" ale wlasnie za pomoca internetu
Mam jeszcze kartr rabatowa dla "mamy i maleństwa" wiec wiele rzeczy kupuje taniej.
Znalam tam witaminy ktore zalecil mi gin o 10 zl taniej niż normalnie.
Zamawiam internetem a odbieram w aptece na osiedlu.
Polecam apteke innym mamom ktore maja ją "pod ręką"
PregnaPLUS, kapsułki, 30 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Pharmaton Matruelle, kapsułki miękkie, 30 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
A to te witaminy.
Czy któras mama je bierze?
Wczoraj było "tylko" 25stC a ja zdychałam
Było mi strasznie duszno, jakbym nie miała czym oddychać. Jadąc samochodem było tylko gorzej. Choroba lokomocyjna się pokazała
Gaviscon o smaku mięty, tabletki do rozgryzania i żucia, 8 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
To coś dla mam które męcza mdlosci. Leczenie objawów żoładkowych, zgagi, niestrawności. może pomóc przy mdlosciach, a jest zalecany dla kobiet w ciąży. Ja sobie to właśnie zakupie bo inaczej nie dam rady wsiąść do auta
A tak w ogole to ostatnio się nakupuje w tej aptece "Dbam o zdrowie" ale wlasnie za pomoca internetu
Mam jeszcze kartr rabatowa dla "mamy i maleństwa" wiec wiele rzeczy kupuje taniej.
Znalam tam witaminy ktore zalecil mi gin o 10 zl taniej niż normalnie.
Zamawiam internetem a odbieram w aptece na osiedlu.
Polecam apteke innym mamom ktore maja ją "pod ręką"
PregnaPLUS, kapsułki, 30 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Pharmaton Matruelle, kapsułki miękkie, 30 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
A to te witaminy.
Czy któras mama je bierze?
reklama
Ja na razie tylko kwas foliowy biorę, a co do witamin to pewnie będę łykać femibion clasic oraz mumomega.
mumomega® - suplement diety - mumomega® - suplement diety
mumomega® - suplement diety - mumomega® - suplement diety
Podziel się: