reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

Jeszcze ci urosną czasu a czasu mamy ja w sumie tam nie będę narzekać mam przeciętny biust bo 80 B , ale fajnie jak podrośnie sobie troszkę :) moja mama miała taki sam jej siostra też no a po porodzie już mają ciotka C a mama D także może rodzinnie mi zostanie, ja mówie moja mama ma super piersi bez rozstępów i jędrne, może dlatego właśnie, że na początku miała miejsze w sumie nie wiem.

reklama
Z tymi rozmiarówkami bistonoszy to jest zalezne od producenta. Ja przed ciaza nosilam standardowe 75B, a po ciazy 75D lub 70E

bedac w 7 msc ciazy kupowalam pierwszy biustonosz do karmienia i chcialam wziasc 75C ale mi poradzila sprzedawczyni zebym brala 75D bo na pewno urosna do porodu i miala racje :)

ja jeszcze pochodze w tym staniku co jest wygodniejszy i myślę, że za miesiąc będę musiała kupić nowy, a i muszę kupić sobie te spodnie co kiedyś link dawałaś na allegro, bo ja już w nic nie wchodzę tylko w dwa dresy, a one są już stare i sprane, a jeśli chodzi pójśc do lekarza czy co to przydadzą się jakieś porządne,a te mogą być po domu, no i z dwie tuniki by mi się zdały, bo mam za mało.

ja sie generalnie spoko czuje. chociaz szybciej sie mecze i mdlosci mecza troche:) co do piersi to az tak mnie nie bola ale rosna:) mam jakis stary biustonosz do karmienia ale drazni mnie i piersi swedza:/ tez nabede na allegro te bezszwowe bo sa rewelacyjne:) po porodzie to piersi rozna ze dwa rozmiary masakra i sa jak kamienie wiec tez cos wygodnego trzeba bedzie miec.

ja mam rozmiar 75F, jestem załamana, bo wyglądam jak dojna krowa, mieszczę się tylko w jeden stanik, masakra! muszę sobie niebawem nabyć jakiś namiot ;)

Ja to mam malutki rozmiar 75B wiec jak mi urosna troszke to sie na pewno nie obraze :-D juz w sumie troszke sie powiekszyly bo staniczki to mam takie mocno dopasowane a zawsze je mialam luzniejsze troszke :-)

Ja tez bym wolala zeby moj biust sie juz nie powiekszal, mam 75D i nie mam ochoty na wiecej, ale chyba niestety nie da sie tego zatrzymac :no:

andrzelika ja wlasnie czekam na dostawe tych spodni z allegro, moze beda juz jutro, a wtedy napisze co o nich mysle ;-)

Mam duzo tunik bo zakupilam je jeszcze przed ciążą. Zle sie czulam juz w tarych koszulkach, krótkich, jeszcze z czasów liceum :-p A tuniki sa super zwlaszcza te odcinane pod biustem :tak:
Beda pasowaly idealnie do spodni ciazowych.

Gdy chodze ubrana w spodnice to musze przyznac ze juz mi brzuszek widac a niebawem nie bede sie miescic i w te spodnice :baffled:

juliet znalam mame z duzym biustem. Jest spory problem kupic biustonosz do karmienia w takim rozmiarze a w twoim przypadku pewnie w gre bedzie wchodzil 75FF lub 75G. Ale na pewno znajdziesz cos wygodnego w czym bedziesz sie czula sexi :tak: Ta kolezanka z duzym biustem byla eksperta w wyborze staników i mimo iz musiala kupowac sobie staniki na miseczke G to wygladala w nich bardzo pociągajaco :tak:

Mi biust urósł też już trochę i boje się że będzie jeszcze gorzej bo przed ciążą nosiłam rozmiar 75/80 G. Boje się trochę bo mojej siostrze urósł o prawie 2 rozmiary tylko że u niej z małego C zrobiło się duże D, a ja już nie mam problem z zakupem staników nie wyobrażam sobie tego w czasie karmienia, to będzie jakiś masakra.

reklama
U mnie biustr troszkę się powiększył, musze zainwestować w nowy stanik ale póki co mam dwa ( tylko ciemne, więc nie bardzo pod jasną bluzkę), które wczesniej miały trochę luzu, to teraz są ok. Nie chce narazie kupować bo pewnie biust sie jeszcze powiększy, to szkoda kasy teraz wydawać. Piersi swędzą i sutki wrażliwe że ho ho
A co do ciuhów, to wczoraj mi koleżanka z pracy przyniosła 2 pary super gaci z H&M mama ale troszkę wielkie są. Mam nadzieję ze jak brzusio urośnie będą pasować:-)

Do góry