reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

Nimfii, witaj w klubie cycatych haha ;)
ja sobie chyba kupię taki stanik miękki, bez fiszbin, mało to sexowne, ale to chyba jedyne rozwiązanie na utrzymanie tych moich donic ;) może później kupię sobie jakiś fajny stanik mamowy do karmienia, jak się już rozrost cyckowy ustabilizuje ;)

reklama
Nimfii to daj znać jak te spodnie, ja sobie kupię, ale w maju na wypłatę, bo teraz dużo wydatków...
Julieet i angie80, mysza_tj zależy która ciąża, bo moja koleżanka miała tak samo wielki biust, a po ciąży zrobiły jej się mniejsze odemnie także może nie ma obaw czas pokaże, no chyba, że już jesteście mamami wszystkie i po pierwszej ciąży wam taki biuścik został, faktycznie jest to problem spory ciężar, inaczej jak z małego urośnie na większy to nie jest jeszcze tragicznie, ale jak ma się już duży i dalej rośnie to też ciąży na kregosłupie, fakt to jest atut wasz macie piękne duże biusty tylko, że nie którzy nie patrzą na to jak to czasem przeszkadza prawda.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Matko dziewczyny nie straszcie tymi rozmiarami...

Ja mam normalnie 75/80 (zależy od producenta) DD... trochę się biust zaokrąglił to fakt (ale tak jak może przed okresem, odrobinę bardziej... ale nie dużo)...

Dziewczyny jakie inhalacje mozna robic w ciazy zeby sobie pomoc z katarem :oo2: prosze o jakies rady kurcze ten katar mnie po prostu dobije :-( Dzisiaj od 3 w nocy nie spalam az do 5,kichanie i ciekniecie z nosa jak z kranu ehhh i nie wiem jak sobie moge pomoc :no:

Mnie na katar pomaga olejek euklapitusowy -mozna z niego zrobić inahalacje. Albo sztyft do nosa Rhin Back Fresh jest niezastąpiony. Smarowalam sie też maścia rozgrzewająca Vapo Rub Wick - w aptece można zapytac o tańsze odpowiedniki bo wiem ze sa a tem wcisneła farmaceutka mojemu tacie a jest drogi.

Nie mam pojecia czy jest sienny ale w nocy daje czadu a teraz za dnia jest ok nawet nic nie cieknie :-( wiec ja juz sama nie wiem co jest grane ......No nic pojde do apteki i sie popytam moze ten Olbas bedzie ok ....

Na katar maść majerankowa jest świetna i naturalna. A co do biustu to jest to moja pierwsza ciąża i bardzo bym chciała żeby ten biust mi się trochę po zmniejszył bo ciężar i obciążenie dla kręgosłupa niesamowite. Nie wspominając już o problemach z kupnem staników.

Olbasy są strasznie ostre... skuteczne (bardzo...) choć chyba bardziej na gardło... Ale na prawdę mają specyficzny smak... (a jak to z naszymi smakami i zapachami teraz bywa doskonale wiemy...)

Katar sienny to raczej głównie woda cieknąca z nosa... (choć jak już jest zatkany długo to może się przerodzić w normalny regularny katar, często nawet ropny...)

reklama
Ssabrina a kładziesz sobie pod głowe dwie grube poduszki w czasie snu? Pozycja półsiedzaca do snu przynosi ulge.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry