reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

Mi zdarzyło sie ze z rana dwa razy ze podbrzusze bolało mnie tak jakbym okres miała dostac. Ale to chwila i przechodziło.

Oprocz tego męczy mnie czasami nadkwasota, czasem az nie dobrze mi sie zrobi.
No i mała bardzo często wsadza swoje nóżki pod żebra. Nie nalezy to do przyjemnych, tym bardziej jak usiade sobie wygodnie w fotelu i czasem az wstac musze... No ale cóż. Takie uroki ;)

reklama
Kurcze ja mam termin już w następną środę a nic mnie nie kłuje nie boli a wy ciągle piszecie że wam cos dolega..yyyy co ze mną chce już urodzić..:crazy:

Jutro idę do gin to zobaczymy co powie..właśnieiwcinamy śniadanko bo rano byłyśmy na wynikach po południu odbiór

Kłucia w kroczu widzę, że każda już ma, a ja myślałam, że tylko u mnie bo stara jestem. 7 lat temu nie odczuwałam takich rzeczy po prostu zaczęłam rodzić od skurczy co 10 min i już, a teraz jest w ogóle inaczej.
Od czwartku to jak coś zjadam to obowiązkowo pół godziny leżenia na lewym boku bo chodzić bym nie mogła, a w nocy 4 razy pobudka na siusiu.

ja dziś spałabym jak dziecko gdyby nie pobudki na siusiu :-(
Przez pare dni spałam po kilka godzin a tu jak się wczoraj położyłam to niemal odrazu zasnęłam i dziś ledwo się obudziłam rano, ale do syna trzebabyło.
Dziewczyny, nie wiem czy to tutaj czy na ogólnym któraś pisała o żylakach krocza. U mnie lekarz stwierdził że i owszem mam ale niczego dalej nie robi z tym, czy da się to leczyć?

Mnie od wczoraj męczy zgaga i dziś jakaś taka nie do życia jestem, wyspałam się jak nigdy, ale nie czuję się rewelacyjnie...głowa mnie boli i jakaś rozlazła jestem...

ankusch pewnie u ciebie objawy pokarza sie w "godzinie zero" ;-) i tak tez dobrze bo bedziesz wiedziala ze to juz ten moment :tak:

Mnie takze dziecko naciska na szyjke. nieraz mam uczucie jakby mnie po niej drapal raczkami, albo robil puk, puk głową. Nieraz naprawde mocno przy niej "majstruje" :-p Otwiera sobie droge.....

Martttika kup sobie syrop *spam*, tu sporo dziewczyn go stosowało i było zadowolonych. Poza tym pij dużo ciepłych napojów, najlepiej herbatkę z miodem i cytryną :-)

reklama
Do góry