reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

Mi zdarzyło sie ze z rana dwa razy ze podbrzusze bolało mnie tak jakbym okres miała dostac. Ale to chwila i przechodziło.

Oprocz tego męczy mnie czasami nadkwasota, czasem az nie dobrze mi sie zrobi.
No i mała bardzo często wsadza swoje nóżki pod żebra. Nie nalezy to do przyjemnych, tym bardziej jak usiade sobie wygodnie w fotelu i czasem az wstac musze... No ale cóż. Takie uroki ;)

reklama
Kurcze ja mam termin już w następną środę a nic mnie nie kłuje nie boli a wy ciągle piszecie że wam cos dolega..yyyy co ze mną chce już urodzić..:crazy:

Jutro idę do gin to zobaczymy co powie..właśnieiwcinamy śniadanko bo rano byłyśmy na wynikach po południu odbiór

Kłucia w kroczu widzę, że każda już ma, a ja myślałam, że tylko u mnie bo stara jestem. 7 lat temu nie odczuwałam takich rzeczy po prostu zaczęłam rodzić od skurczy co 10 min i już, a teraz jest w ogóle inaczej.
Od czwartku to jak coś zjadam to obowiązkowo pół godziny leżenia na lewym boku bo chodzić bym nie mogła, a w nocy 4 razy pobudka na siusiu.

ja dziś spałabym jak dziecko gdyby nie pobudki na siusiu :-(
Przez pare dni spałam po kilka godzin a tu jak się wczoraj położyłam to niemal odrazu zasnęłam i dziś ledwo się obudziłam rano, ale do syna trzebabyło.
Dziewczyny, nie wiem czy to tutaj czy na ogólnym któraś pisała o żylakach krocza. U mnie lekarz stwierdził że i owszem mam ale niczego dalej nie robi z tym, czy da się to leczyć?

Mnie od wczoraj męczy zgaga i dziś jakaś taka nie do życia jestem, wyspałam się jak nigdy, ale nie czuję się rewelacyjnie...głowa mnie boli i jakaś rozlazła jestem...

ankusch pewnie u ciebie objawy pokarza sie w "godzinie zero" ;-) i tak tez dobrze bo bedziesz wiedziala ze to juz ten moment :tak:

Mnie takze dziecko naciska na szyjke. nieraz mam uczucie jakby mnie po niej drapal raczkami, albo robil puk, puk głową. Nieraz naprawde mocno przy niej "majstruje" :-p Otwiera sobie droge.....

Martttika kup sobie syrop *spam*, tu sporo dziewczyn go stosowało i było zadowolonych. Poza tym pij dużo ciepłych napojów, najlepiej herbatkę z miodem i cytryną :-)

reklama
Do góry