reklama
Leanne
Fanka BB :)
no co za chooy złamanyWitam
Ktoś dołączy? Przed 40tka, na pokładzie nastolatka i połowa ciąży za mną, niestety partner odszedł.
Wspólczuję
Ja niestety w trakcie staran.Wbijaj może na watki ciązowe - ta na pewno znajda się dziewczyny, które beda mogły wesprzec dobrym słowem.
Przesyłam uściski
G
gość2.14
Gość
Masakra, mega współczuję. Życzę Ci aby ci się życie poukładało. Aby Twoje dzieci zaznały od Ciebie 2x razy więcej miłości a Ty od nich. A tego ch.ja żeby mu jaja pękły.
wiem Kochana ale nie chce zanudzaćOj właśnie zobaczyłam...przytulam Cię mocno, wstrętne to z Jego strony....pisz na ciążowym też śmiało, wiadomo, że każdy woli o ciąży, ale przecież od tego jesteśmy, by się wspierać![]()
tym bardziej, ze on 42 lata bezdzietny. Poprostu mi żle z tym wszystkim. DziękujeMasakra, mega współczuję. Życzę Ci aby ci się życie poukładało. Aby Twoje dzieci zaznały od Ciebie 2x razy więcej miłości a Ty od nich. A tego ch.ja żeby mu jaja pękły.
G
gość2.14
Gość
Pomimo wieku niestety, ale dalej nie dojrzał. Być może obudzi sie, kiedy dziecko sie urodzi, w sumie byłoby dobrze.tym bardziej, ze on 42 lata bezdzietny. Poprostu mi żle z tym wszystkim. Dziękuje
reklama
Nie zanudzasz... przecież i tam każdy przeżywa i opisuje różne chwilę, nie tylko same radości niestety....Ściskam Cié i życzę dużo sił i duuzo dobrych chwil dla Ciebie i Dzieciwiem Kochana ale nie chce zanudzać