U mnie ostatnio było podobnie 4 różne testy dzień po dniu z bladymi różowymi kreskami okres spóźniał się 3 dni i dostałam najpierw brązowe plamienie później jasnorozowe z dużą ilością śluzu na drugi dzień już obfite krwawienie ze skrzepami i też bardzo dużo śluzu ogólnie ten okres był inny niż wszystkie lekarz też powiedział że musiałam wyłapać bardzo wczesna ciążę i była to biochemiczna. Byłam na beta hcg drugiego dnia "okresu" i beta już była 2.30Bardzo możliwe.. bo zaczęło się brązowawym plamieniem i już miałam nadzieję że to moze tylko plamienie implatacyjne. Ale niestety późnym wieczorem się rozkręciło i krew jest dziwna, niż zwykle mam przy miesiączce. Bardzo dużo w niej śluzu i barwa jest znacznie bledsza. I dziś już jest tego o wiele mniej... także może rzeczywiście to jest to..
reklama
mamaAnitowa
Początkująca w BB
Pewnie trafiłam na bardzo wczesny moment.. bo to nie jest moja typowa miesiączka, nadal utrzymuje się krew z ogromną ilością śluzu.. no trudno choć trochę ciężko to sobie przetłumaczyć ,że mogło się tak wydarzyć. Pytanie czy powinnam to uznać za miesiączkę czy czekać osobno na nią ? Jutro też umówię się do ginekologa aby zobaczył czy wszystko ok.U mnie ostatnio było podobnie 4 różne testy dzień po dniu z bladymi różowymi kreskami okres spóźniał się 3 dni i dostałam najpierw brązowe plamienie później jasnorozowe z dużą ilością śluzu na drugi dzień już obfite krwawienie ze skrzepami i też bardzo dużo śluzu ogólnie ten okres był inny niż wszystkie lekarz też powiedział że musiałam wyłapać bardzo wczesna ciążę i była to biochemiczna. Byłam na beta hcg drugiego dnia "okresu" i beta już była 2.30
kamilaa919
Fanka BB :)
Mi ogólnie lekarz powiedział, żeby odczekać 3msc aż się organizm zregeneruje. Ja jednak nie czekałam bo potraktowałam to jako okres, wyszło na to, że owulacja i dni płodne były w terminie i zaszłam w ciążę. Niektóre kobiety nawet nie wiedzą, że coś takiego ma miejsce i myślą, że to okres właśniePewnie trafiłam na bardzo wczesny moment.. bo to nie jest moja typowa miesiączka, nadal utrzymuje się krew z ogromną ilością śluzu.. no trudno choć trochę ciężko to sobie przetłumaczyć ,że mogło się tak wydarzyć. Pytanie czy powinnam to uznać za miesiączkę czy czekać osobno na nią ? Jutro też umówię się do ginekologa aby zobaczył czy wszystko ok.
mamaAnitowa
Początkująca w BB
Trochę ciężko mi z myślą ,że ta ciąża mogła być a skończyła się tak szybko... ogólnie nie jesteśmy na etapie starań. Podchodzimy że jeśli się uda to fajnie, jeśli nie to nie. Ale jakoś z tyłu głowy szły myśli, że jednak się udało.. Dziękuję za wszystkie dobre słowa. Cieszę się że trafilam na to forum, bo ciężko by mi to było samej pojąć.Wiem, że to trudne, ale lepiej zacząć do tego luźniej podchodzić. Mam wiele przejść za sobą, ale kiedy przestałam się spinać, to wszystko zaczęło iść łatwiej.
mamaAnitowa
Początkująca w BB
Okej, dziekuję ! Czyli na szczęście nie będzie jakiś podwójny okres, bo tego bym nie przeżyła. Nienawidzę tych dni..Mi ogólnie lekarz powiedział, żeby odczekać 3msc aż się organizm zregeneruje. Ja jednak nie czekałam bo potraktowałam to jako okres, wyszło na to, że owulacja i dni płodne były w terminie i zaszłam w ciążę. Niektóre kobiety nawet nie wiedzą, że coś takiego ma miejsce i myślą, że to okres właśnie
Lady Loka
Fanka BB :)
To jest miesiączka.Pewnie trafiłam na bardzo wczesny moment.. bo to nie jest moja typowa miesiączka, nadal utrzymuje się krew z ogromną ilością śluzu.. no trudno choć trochę ciężko to sobie przetłumaczyć ,że mogło się tak wydarzyć. Pytanie czy powinnam to uznać za miesiączkę czy czekać osobno na nią ? Jutro też umówię się do ginekologa aby zobaczył czy wszystko ok.
I tak szczerze to nie musisz się do lekarza umawiać jakos specjalnie. Bo i tak Ci nic nie powie.
Test mógł być równie dobrzr wadliwy. Na dobrą sprawę bez bety nie wiadomo czy to byl biochem czy nie.
Miesiączka też może być inna niż zwykle i to naturalne.
Następnym razem w takiej sytuacji leć sobie na betę, bo wtedy jeżeli będzie biochem, to masz podkladkę dla lekarza. Test ciązowy niestety formalnie niczego nie potwierdza.
reklama
mamaAnitowa
Początkująca w BB
Dziękuje ! Niby wiem, że moze być inna ale no taka naprawdę jeszcze mi się nie zdarzyła. Wiadomo ze to wróżenie z fusów czy test wadliwy ,czy to tylko kreska testowa a może rzeczywiście była ciąża. Głupia podświadomość sama figle robi. Ale przy następnych takich "akcjach", choc mam nadzieje że się nie wydarzą już będę wiedziała co robić. W tej sytuacji byłam naprawdę pierwszy raz.To jest miesiączka.
I tak szczerze to nie musisz się do lekarza umawiać jakos specjalnie. Bo i tak Ci nic nie powie.
Test mógł być równie dobrzr wadliwy. Na dobrą sprawę bez bety nie wiadomo czy to byl biochem czy nie.
Miesiączka też może być inna niż zwykle i to naturalne.
Następnym razem w takiej sytuacji leć sobie na betę, bo wtedy jeżeli będzie biochem, to masz podkladkę dla lekarza. Test ciązowy niestety formalnie niczego nie potwierdza.