reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

Pati a widzisz jakas roznice jak go uzywasz? Ja pamietam, ze bylas z niego bardzo zadowolona wiec jestem ciekawa jego dobrych stron. Pomaga na zmarszczki, na cienie czy tez raczej ma zapobiegac?

Ja mam na chwile obecna kilka w domu (Clinique, Kiehl's, La Mer... wszystkie ok ale zaden wow...:-(

reklama
uzywam od jakis 2 tyg.z polecenia szwagierki-ona strasznie ceni sobie tej firmy kosmetyki... mysle ze bardziej ma zapobiegac...bo wydaje mi sie ze jak juz sie ma to raczej botox tylko ;) skora ale inna :) lepsza :)

W sobotę idę na drugą depilację laserową bikini :-) trochę później niż powinnam, ale jakos czasu brakowało. Muszę sobie jeszcze upolować ofertę na pachy i nogi.

Kasia a jak ogolnie po pierwszej? opowiadaj :)

my z kumpela z ktora wybieram sie na Spa bedziemy sobie fundowac peeling calego ciala :) miala juz ktoras z Was? bo ja oprocz w domu sama sobie to nie... podobno skora po takim profeskonalnym jest cudownie gladka... :) i i takie ztarcie tego prawie 30-sto letniego naskorka napewno sie przyda :-D

Pati, po pierwszej to mam efekt wyliniałej myszy :-D tzn część włosków odrosła, część nie, są takie łyse łaty, a te, co odrosły, są słabe, większość się urywa, łamie przy złapaniu paznokciami. Muszę teraz zapytać, czy by mi trochę dalej tym laserem nie potraktowała, bo wtedy zrobiła mi same pachwiny, jak to mój brat mówi, żeby dziadek wąsów nie wystawiał :-D a ja bym chciała i dalej się pozbyć, najlepiej to mi było, jak chodziłam na depilację woskiem całości- tylko to mało przyjemne jest. Muszę namówić koleżankę, żeby mi odsprzedała swoje kupony, bo też kupiła 4, a pojechała ze mną i nie zrobiła bo jej krostki wyskoczyły (po goleniu, bo trzy dni przed trzeba zgolić)- ja nic nie miałam bo się zgoliłam elektryczną, i teraz stwierdziła, że nie będzie robić tej depilacji, tylko manicure, ale wybrac się nie może, więc może będzie chciała się rozstać z kuponami :)

A peeling całego ciała raz miałam- suuuuuper!

Kasia wez mi opowiedz jak taka depilacja wyglada woskiem calej pochwy :) bo ja to sie ostatnio z kumpela zastanawialam-czy ci wszystko wygola czy tylko czesciowo ? wiesz mam na mysli tez te wloski w "przedzialce" :-D

Pochwy zasadniczo nie :-D ale w przedziałce jak najbardziej- generalnie zrobią jak zechcesz, mogą zostawić paseczek przez środek, mogą całkowicie do zera, włącznie z okolicami odbytu. Ale raczej chęć wydepilowania do zera trzeba zgłaszać przy zapisie, bo np. tam gdzie ja chodziłam to tylko jedna depilowała całkowicie, a druga nie chciała, dla niej bikini to same pachwiny, i one zawsze pytały jak ma być, żeby wiedzieć do której zapisać- możliwe, że nie ona jedna ma opory. Tylko uprzedzam, w przedziałce boli najbardziej. Ja zwykle brałam sporą dawkę ibupromu jakiś czas przed :-D

kurcze mi się tez marzy taka depilacja żeby spokój mieć bo mam skórę wrażliwą i każde golenei kończy się krostkami, o chemicznych to mogę zapomnieć...i po wosku też krostki...chyba za rok się przymierzę do lasera

reklama
Pati, spoko, mi została cała pipa, to i Tobie nic nie grozi :-D

Baśka, koszt jednej depilacji laserem to około 200-300 zł za jedną część ciała, a trzeba zrobić ze 4-5 żeby całkowicie się pozbyć włosków, więc to dość kosztowna impreza, poszukaj na citeam, groupon, mydeal, i tym podobnych- ja kupiłam kupony po 39 zł- jest różnica :-)

Do góry