reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
a ja czekam na kuriera z paczka bo tez z Amwaya zamawiałam i dzisiaj idę chemie do domu kupować no i kolejny raz niestety przyniosłam w ryżu z e sklepu mole spożywcze wiec muszę się ich pozbyć;(

ja dzisiaj bede miala kosmetyki...od czwartku nie mam kiedy ich odebrac...wiec kumpela mi je podrzuci:D

Ja sobie zestaw podstawowy tez zakupilam ale jakos czasu na razie znalezc nie moge, zeby sie spokojnie zajac stopami. Konczy sie na systematycznym skrobaniu pod prysznicem i kremie na stopy.

I ogolnie musze sobie troche kosmetykow sprawic. Szczegolnie do twarzy musze zmienic na lato ale troche mi szkoda experymentowac bo kremy grosze nie kosztuja. Na zime mam fajne pasujace ale sa za ciezkie na lato i musze cos lzejszego znalezc.

Cicha idz do duglasa czy cos w ten desen i popros o jakies probki :9 ja tak czasami robie bo mam problemy z doborem kremow ze wzgledu na wrazliwa skore...

Pati chyba tak wlasnie zrobie - tyle ze u nas to do Marionaud (Douglasa to chyba tu nie ma). Poprosze tez meza zeby mi przywiozl pudeleczko Clinique (bo w stanach taniej) a ten mi akurat zasadniczo pasuje. Nie jest idealny ale nie szkodzi i nie podraznia wiec wiecej plusow niz minusow.

Dziewczyny a wy macie takie kosmetyki/kremy podstawowe do ktorych wracacie? Uzywacie w sumie jednej firmy?Mieszacie? Zmieniace serie czy jestescie w wyborach racezj stale?

Ja jesli znajde krem i mnie nie uczula to jestem raczej stała i staram sie kupowac serie kosmetyków bo chyba wtedy maja działanie kompleksowe.

A jaki krem pod oczy mozecie polecić?

reklama
Do góry