reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

Josephine musialam wczoraj pomyslec o twoim poscie i sie usmiechnac jak rozpakowalam torbe z kosmetykami...Moj malzonek z podrozy przywiozl mi akurat sporo probek La Mer i La Prairie. Tak wiecsobie potestuje...a czy kupie jak dobre to juz inna rzecz bo dochodzi inny, wspomniany przez ciebie wyzej, aspekt sprawy. W kazdym badz razie i tak fajnie bo milo bedzie przetestowac. Seria Diora rekomendowana przez ciebie juz chyba nie jest dla mnie (nie ten wiek ;-)) ale kupilam sobie Estee Lauder Re-Nutriv i bede testowac. Jak na razie, po dwoch dniach uzywania, musze powiedziec ze bardzo mi pasuje.:-)

A na Botox chyba bym sie nie zdecydowala...z prostego wzgledu, ze to ciag dzialan bez konca tzn. trzeba je ciagle powtarzac. No i szczeze troche bym sie bala wlasnego wizerunku po 10 latach botoxu...chyba.....

reklama
Josephine, nie pytałam dokąd- ale następnym razem przekonam się na sobie, to dam znać :-) Powiem Wam, że efekt super, nie spodziewałam się, że po drugiej już tak będzie. Tego od razu nie widać, po trzech dniach trzeba zgolić włoski, i dopiero jak odrasta cała reszta to widać, że tam, gdzie było depilowane, są pojedyńcze włoski. Kwestia bólu jest pewnie kwestią względną, zależy jak kto odczuwa. Dla mnie to nie ból, ale szczypanie, które spokojnie można wytrzymać bez zaciskania zębów i pięści. Pajączków nie robiłam, ale pewnie zrobię, jak uda mi się upolować jakąś zniżkę, bo tak normalnie to trochę sporo kosztuje jak na moje możliwości. Co do depilacji w ciepłe dni- wiesz, ja i tak prawie cały dzień siedzę w pracy, nie opalam się, więc wszystko jedno. Nogi to już inna bajka, bo jednak się je wystawia na słońce i bez wychodzenia na plażę- krótkie spodenki, spódnica.

kasia : dzieki i czekam na dalsze relacje :))))

sylwia : znam tylko z nazwy, ale nigdy nie mialam mary kay wiec nie doradze niestety...

cicha : zazdroszcze ci tych probeczek la mer i la pr. !!! :))))))))))))))))))))))))) czekam na opinie :)))

ty nie mysl ze mnie rozbawisz tym ze mi to jesczze nawilzajace wystarczaja a tobie juz nie, bo moj wiek cywilny nie ma nic wspolnego z wiekiem mojej skory nietsety...
wczoraj w swietle dizennym przed autem zobaczylam sowje czolo i znowu przerazenie... chyba sa 1-2 stale wiecej na czole niz te o ktorych wspomnialam wczesniej... :zawstydzona/y::-)

a jelsi chodzi o twarz po botoksie po 10 latach to wlasnie akurat to nie przeraza mnie wogole, widze jak wygladaja tutaj 35-37 latki, moje znajome mamuski i nie ma czego sie bac, to nie ma nic wspolnego z wyliftingowana maska

a dlacfzego? ano wlasnie dlatego ze efekt tego jest niestaly, wiec tak jak piszesz, powtarzanie zabiegu w kolko... jak przerwiesz to zmarszczki poworca... mzoe mniejsze ale na pewno dadza o sobie znac :) z jednej strony minus bo a/wieczna walka b/koszty no ale z drugiej, wlasnie w pewnym wieku mozna sie zatrzymac i zaczac wygladac "na swoj wiek" ;)

pochwal sie co tam maz za kosmetyki ci poprzywozil, tylko nie pisz w jakiej cenie bo sie zdenerwuje :))))))

Ostatnia edycja:
Koleżanka mnie kiedyś namówiła na peeling co niby jak mikrodermabrazja miał działać- co prawda w salonie nigdy nie miałam, więc nie mam porównania, ale jakoś mnie ten peeling nie rzucił na kolana, zapłaciłam 200 zł ze specjalnym kremem do stosowania po, i powiem szczerze, że taki efekt to ja miałam po peelingu z Avonu za 10% tej ceny. Tak więc Mary Kay mówię stanowczo nie.

wczoraj mloda stanela w parku na ose...dzis biegla do mnie bo zdarla kolano-po plaster i czulam bez kitu ze zaraz bedzie kolejna draka-jak pomyslalam tak tylko jeszcze glosniej zawyla bo stanela druga noga na ose!!! cholerne badziewiaste owady!!!!

reklama
Do góry