reklama
no tylko gdzie to kupic w Polsce?
jak bede w lipcu jechala i bede pamietala moge Ci jedna do Pl wziac i wyslac
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
oooooooooooooooooo super!
no problemo!
ostatnio kupilam sobie "troche" kosmetykow
tusz 4d z loreal(moze byc...ale bez szalu) 3 lakiery z miss sporty- super! nie odpryskuja -trzyma sie juz 4 dzien..., farbe do wlosow loreal brazilian brown dark, blyszczyki z loreala, pudry, fluidy i dzisiaj ide zamowic sobie perfumy z avonu, bo lubie kilka zapachow...
ostatnio kupilam sobie "troche" kosmetykow
tusz 4d z loreal(moze byc...ale bez szalu) 3 lakiery z miss sporty- super! nie odpryskuja -trzyma sie juz 4 dzien..., farbe do wlosow loreal brazilian brown dark, blyszczyki z loreala, pudry, fluidy i dzisiaj ide zamowic sobie perfumy z avonu, bo lubie kilka zapachow...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
tez mam ten 4D i jak dla mnie sredni bardzo...mam jeszcze ten milion cos tez loreala i lezy po ten to juz wogole porazka...a mia byc taki suuuper!!
patrycja24berlin
dokladnie-jest taki jakis gesty -jakby ktos tam smaru w kolorze czarnym napchal...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Muszę zakupy w drogerii wykonać bo wszystko mi się pokończyło, peeling kremy do stóp, krem do rak, maseczki normalnie wymiotło wszystko jak nigdy:-)
reklama
patrycja24berlin
ojjj ja to jeszcze mam w cholere...raczej powinnam czesciuej uzywac...ale jednego okresu nakupowalam,podostawalam i spore zapasy byly...
Podziel się: