reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

aaa i maseczki tez w saszetkach rozne..badz z avonu blotna-swietna jest!...dawno jej nie uzywalam, musze kupic...
a maseczki 1-2 w tyg/

reklama
ja tez mam cere mieszana, na polikach sucho, a na literze T - TLUSTO :)
ale z cera problemow nie mialam, prawie ze zero pryszczy, nawet w okresie dojrzewania...
niestety po ciazy ( dopiero teraz!!??!!!) wyskakuje mi przed kazdym okresem syf...
musialo mi sie cos z hormonami przestreowac... tylu to ja przez 23 lata nie mialam co w te kilka m-cy po ciazy...

Ja miałam problemy z cerą i nadal nie mam ładnej...
Dawnop nic nie używałam - maseczki. A do mycia używam żelu albo mleczka do demekijażu.

Sylwia, a kupiłaś tę paletę cieni?
Zapomniałam Pati podziękować Ci za polecenie ruby rose - super są. Na weselisko się wysmarowałam i całkiem fajnie mi poszło (wzór zaczerpnęłam z poleconej strony Snobki). teraz co jakiś czas sobie uzywam i testuję kolory.

Kasia milo mi ze zadowolona jestes :-)
Ja mam wszystko narazie co trzeba...tylko przy okazji kupie saobie ten tuszt co wyzej wkleilam :-) albo zaraz dwa ;-) maseczek tez mam zapas...czas sie wysmarowac...o jedyne czego mi brakuje to dobry krem na dzien i peeleng do twarzy ... no i perfumy...

reklama
Ja uzywam NIVEA juz od kilku dobrych lat, i jestm b.zadowolona. Nivea visage na noc i od CLINIQUE krem pod oczy. A na dzien Nivea visage optimale 3 i roll on pod oczy od GARNIER. Tusz - Falsche wimpern od maybelline, ale szczerze powiem- czakam az mi sie skonczy, zeby kupic inny! A jesli chodzi o pilling i tonik to tez nivea visage do cery mieszanej. Perfumy.... hmmmm teraz po ciezy to duzo sie zmienilo jesli chodzi o ulubione. Przed ciaza uzywalam od celvin kleine, escada i paco rabanne. Teraz mam od YSL i Chloé,a tamte oddalam mamie!

Do góry