reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
No własnie te zmiany. Z domu nie mogłam wyjść, bo byłam jedna wielką plamą. Technika idzie do przodu, tak jak np. z usuwaniem kamienia na zębach ;-)

o wlasnie musze termin zrobic na grudnia na oczysczanie z kamienia bo oasttnio nie udalo mi sie zrobic ani jednego terminu...ciagle cos...albo kolejki,albo maszyna nie dzialala albo jeszcze cos innego...ehhh :-D ja raz bylam na oczyszczaniu ale dla mnie skonczylo sie po 5 min. bo nie bylo co oczyszczac...wiec mialam masowana twarz,cos para robione..potem maska taka ze nawet oczy mi zalala nia :-D

Oczyszczanie twarzy już nie dla mnie, naczynka mi zaczęły pękać, więc ostatnio miałam robiony peeling kawitacyjny- też fajne, ale jednak efekt nie ten sam co po takim prawdziwym oczyszczaniu. Na szczęście stan mojej skóry zdecydowanie się poprawił, więc daje radę bez czyszczenia, ale na ten peeling to się chyba niedługo wybiorę.
A ta maska, co się nią oczy zalewa, fajna jest :-) tylko zanim mi zrobiła to pytała, czy nie mam klaustrofobii :-D
Byłam dziś na usg piersi, i babka na mnie prawie nakrzyczała, że powinnam hormony odstawić... w sumie wiem o tym, tylko tak odwlekam, zobaczę co ginka powie w poniedziałek. Obawiam się, że jak je odstawię, wróci paszcza jak z horroru, ale jak nie odstawię, też źle, i bądź tu mądra.

No ja sie bede uczyc makijazu w domu!!! bardzo sie ciesze, robimy babski zlot i bedzie szkoła malowania, robienia tipsów, pazurów itp az sie nie mogę doczekac

reklama
Nie za bardzo sie nauczyłam ale mam juz jakies pojecie jak się pomalowac;) kumpela teraz kupuje sprzet do robienia pazurów więc bedziemy sie upiekszac;)

Dziewczyny czym zmyć tusz taki od stempli z rak? Wojtek dzisiaj namietnie trzaskał stemple i łapki ma czarne

Do góry