reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Maska zakupiona, użyta dwa razy- włosy łatwiej się rozczesują, nie puszą sie tak bardzo, przetłuszczają się tak samo póki co przypomniało mi się, że widziałam kiedyś w super pharmie jakąś glinkę, chyba się muszę wybrać po nią.
Maska zakupiona, użyta dwa razy- włosy łatwiej się rozczesują, nie puszą sie tak bardzo, przetłuszczają się tak samo póki co przypomniało mi się, że widziałam kiedyś w super pharmie jakąś glinkę, chyba się muszę wybrać po nią.
poczekaj jak zaczna szybko rosnac docenisz jeszcze te odzywke:-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
No nie zamierzam z niej rezygnować :-) nawet jeśli w kwestii przetłuszczania nie pomoże, to fajnie odżywia włosy, od razu inaczej wyglądają
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a mi się poprawiło z włosami ju znie wypadają ale to chyba zasługa endokrynologa więc zrobiłam sobie nowy fryz i pofarbowałam.
Zdjęcia są? Pochwal się Sylwia nowym image!
Mi teraz w zimie straaaasznie przesysza się skóra, choć mam mieszaną/tłustą... Wg mnie to za małe nawilżenie przede wszystkim od środka, bo mniej wody piję, no i ogrzewane pomieszczenia...
Macie jakiś złoty środek?
Mi teraz w zimie straaaasznie przesysza się skóra, choć mam mieszaną/tłustą... Wg mnie to za małe nawilżenie przede wszystkim od środka, bo mniej wody piję, no i ogrzewane pomieszczenia...
Macie jakiś złoty środek?
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
na pewno wiecej pij a ja polecam masło do ciała bardzo fajnie nawilża, najbardziej lubię Hawaiian Tropic, Coconut Body Butter[h=1][/h]
Podziel się: