reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

Ja w sumie nie mam problemów z przetłuszczającymi się włosami, więc się nie wypowiadam.
Rusia, a dasz dokładny namiar na tą odzywke?

reklama
to lakiery ktore kupilam na allego. Na probe wzielam jakies zwykle, jedne z tanszych, wiec trzymaja sie tylko tydzien, ale moja kolezanka ktora zainwestowala w lepsze - za jeden dala ponad 100 zl to trzyma jej sie na paznokciu miesiac- robi ponownie bo widac odrost. To sa lakiery utwardzane lampa, wlasnie dla tych ktorym zalezy by lakier dlugo utrzymywal sie na paznokcu.

odzywke natomiast poecam bo slowo nie ma lepszej!!!

Henna Wax -odżywka maska do włosów - 20% Gratis | OK Ceny

wlosy sa geste, szybko rosna, blyszca i tgak sie nie przetluszczaja!

No ale do tych lakierów to już trzeba mieć lampę...
Dawno temu używałam tej odżywki ale nie pamiętam efektów:-D Kurcze nie mam czasu na trzymanie tyle na głowie - ewentualnie w weekendy ale wtedy też raczej nie robie takich "upiększeń"

Nic nie piszą, że na przetłuszczanie pomaga... no ale co mi zależy, spróbuję, może i mi będzie służyć. Chyba widziałam tą odżywkę w aptece koło mnie, zajrzę dzisiaj. W sumie teraz nie stosuję żadnych odżywek od jakiegoś czasu, bo gdzieś wyczytałam, że obciążają skłonne do przetłuszczania włosy i pogarszają sprawę, może i trochę mniej mi się przetłuszczają, tzn. w zasadzie skóra głowy, ale mniej więcej od połowy długości do końcówek są bardzo suche, więc coś muszę jednak zacząć stosować. Kupiłam sobie wczoraj jakieś tabletki zmniejszające łojotok polecane przez dermatologa. Może coś w końcu zadziała.

reklama
Do góry